|
| Accepteret svar Fra : pifo | Modtaget 200 point Dato : 18-08-10 07:50 |
|
Tja, det er svært at svare på, hvad der var i netop den kage, du smagte.
Det kunne være citronsaft og eller citronskal? rom-essens? Eller hakkede mandler? Ren chokolade er også ofte set i stedet for glasur. Kunne både være mørk chokolade eller hvid.
Og endelig kunne det være en glasur / topping, der består af flødeost? Som denne:
Flødeost-glasur:
200 g flødeost naturel 26%
2 spsk vand
50 g flormelis (ca. 1 dl)
2 tsk fintrevet citronskal
2 tsk friskpresset citronsaft
Kig evt. på denne kageopskrift:
http://www.beras.dk/html/bagvaerk/citronkage.html
| |
| Kommentar Fra : spam-free |
Dato : 18-08-10 07:57 |
|
Citat glasuren var ikke bare flormelis |
fedt?
gele?
| |
| Kommentar Fra : pifo |
Dato : 18-08-10 09:17 |
|
Jeg bruger altid flødeost-glasur versionen, når jeg laver gulerodskage, den kan sikkert bruges til citronkagen også. Om du vil tilsætte citronsaft eller ej, det er jo en smagssag.
Citronkage er dejligt, men en dag ved lejlighed skulle du prøve denne appelsinkage: Den er bare lækker. Det lyder lidt mærkeligt at man skal koge appelsinerne - men tro mig, den smager bare godt
Undrer mig, om man kan bruge citroner til den også....Hmmm?
Nå, det var et sidespring
| |
| Kommentar Fra : Christa.N |
Dato : 18-08-10 10:03 |
| | |
| Kommentar Fra : eln |
Dato : 18-08-10 15:08 |
|
jeg tror jeg vil prøve pifo`s opskrift på citronkage(saftig) og med flødeost glasur .
mvh .eln
vender tilbage efter weekeenden
| |
| Godkendelse af svar Fra : eln |
Dato : 08-09-10 12:29 |
|
Tak for svaret pifo.
gulerodskagen med flødeost glasur blev perfekt, citronkagen noget tør ,så næste gang vil jeg prøve christas opskrift med at hælde lage over
mvh.eln
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|