|
| Kommentar Fra : o.v.n. |
Dato : 09-07-10 17:15 |
| | |
| Kommentar Fra : lham |
Dato : 09-07-10 17:38 |
|
o.v.n
Det er jo ikke en resturant jeg driver !
Det skal være integreret i spisebordet og så "peger" man de zoner ud hvor der skal være varmt og koldt.
Med Peletier er det vel grundliggende en stak ombyggede køleboxe der skal lidt mekanik og styring til.
Luffe A
Jeg har dræbersnegle i mit havebasin så der der skal der hverken øl eller gravad laks ned .
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 09-07-10 18:28 |
|
De gange hvor jeg har været til et buffetbord, har nogle af retterne ganske enkelt været holdt varme med en form for spritapparat.
Lidt lige som dem man sætter thekanden på, med et fyrfadslys under- kunne du måske bruge det som alternativ ?
| |
| Accepteret svar Fra : smuller54 | Modtaget 100 point Dato : 09-07-10 21:01 |
|
Citat Den gode vilje
Plys prøvede at finde på noget, som kunne hjælpe, men det eneste han fandt på, var noget som slet ikke kunne hjælpe. |
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 09-07-10 22:22 |
| | |
| Kommentar Fra : lham |
Dato : 10-07-10 07:12 |
|
smuller54
Det der med sprit/fyrfadslys og køleelement har jeg prøvet , men det er alt for uflexibelt og kræver for mange småenheder.
Fonduens afløser hotplanca er nok lige uden for det jeg spørger til -men ja det ser da lækkert ud,man kunne jo også tænde et bål og så sidde om det og i fælleskab riste guldfisk fra havebassinet og drikke kolde øller fra samme sted
Peter Plyds "Man kan aldrig vide med bier" (arbejdsbier) -så mon der ikke er nogen der har lavet noget der kommer tæt på det jeg efterlyser
| |
| Godkendelse af svar Fra : lham |
Dato : 07-09-10 07:44 |
|
Tak for svaret smuller54.
Ja der er jo ikke kommet svar der "præsist" rammer spørgsmålet-men PLYDS er jo altid god !
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|