|
| Kommentar Fra : brorteil |
Dato : 05-07-10 20:15 |
| | |
| Kommentar Fra : malmin |
Dato : 05-07-10 21:06 |
|
Hej smuller54.
Du må ikke lukke spørgsmålet lige med det same. Jeg har også en stegeso, og ønsker at jeg kunne lave nogle flere retter i den.
Jeg har lavet marrokansk tajin i min, og det blev ganske godt. Men nogle sommerretter ville ikke være af vejen
malmin
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 05-07-10 21:26 |
| | |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 05-07-10 21:46 |
|
Jeg købte een idag i inspiration til 149,- kr, så det er derfor jeg higer og søger - efter opskrifter,
for jeg når aldrig de tilbud i Aldi- selvom jeg har set den der flere gange.
Jeg kan ikke huske prisen fra Aldi - men var det ikke nogenlunde det samme ?
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 05-07-10 23:01 |
|
Brødet er fint bagt og lækkert, lille smule fast, men jeg kan bedre li´dette brød fra kvalimad
http://www.youtube.com/watch?v=ZaCN7gpvYfE
Det har jeg prøvet i et alm. ovnfast fad, som jeg lagde låg på.
og det bliver så det næste jeg vil bage i Römertopfen.
| |
| Kommentar Fra : olehenne |
Dato : 06-07-10 14:11 |
|
Hvis du søger på Google får du mange muligheder. Den bedste kylling får man i en Römertopf og så er ovnen ren bagefter.
Har planer om at lave en lerovn i haven, som de bruger i Argentina.
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 06-07-10 14:16 |
|
Citat Hvis du søger på Google får du mange muligheder. Den bedste kylling får man i en Römertopf og så er ovnen ren bagefter. |
Ja, jeg tænker også at det bliver en hel kylling udover det brød jeg har talt om.
Min mor lavede en ægte "price" kylling i en römertopf- med skilt sovs og hjemmelavet agurkesalat og nye kartofler.
Jeg er med på alle de opskrifter jeg kan finde- men der er temmelig mange og det er ikke til at se hvilke der er gode - så jeg kan ikke vælge udover brød og kylling
Derfor spurgte jeg om nogen har gode erfaringer med en bestemt opskrift -
Det der med en ovn i haven- kan du ikke fortælle lidt mere om den ? Hvordan vil du lave den ?
| |
| Kommentar Fra : olehenne |
Dato : 06-07-10 14:45 |
|
Lidt i denne retning:
http://halmhus.com/Om%20os/Lerovn.html
Min fætter i Argentina fik nogle til at bygge den han havde, som kunne det. Den var så stor at bradepanden han havde lavet til den kunne rumme en pattegris og et lam. Der blev fyret op i den med brænde og når man ikke kan holde hånden på toppen af ovnen, er den varm nok.
Så rager man gløderne ud og sætter panden ind og lukker tæt. Et par timer efter er kødet mørt og meget saftigt.
God appetit
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 06-07-10 15:05 |
| | |
| Godkendelse af svar Fra : smuller54 |
Dato : 06-07-10 21:26 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|