|
| Overtræksnougat Fra : Sandvad261 | Vist : 676 gange 100 point Dato : 21-01-10 16:58 |
|
Hvordan er det nu lige at man gør det.
Jeg stod her med en gang blød nougat, og den smeltede også fint, men den skulle jo gerne være lidt mere flydende til overtræk, så jeg havde læst et sted at man kunne bruge smør eller mælk til overtrækschokoladen, så for at gøre det så godt, kom jeg 2 skefulde fløde i nougaten, og så gik det ellers skævt, nu ville den ikke flyde ud/smelte, hvad bruger man så, for at få den bløde nougat til at arte sig, så den kan bruges til overtræk.
Hej
| |
| Kommentar Fra : transor |
Dato : 21-01-10 17:17 |
|
Man bruger da chokolade til overtræk. Det brune stads som her i landet går under betegnelsen nougat er, så vidt jeg ved sukker og fedt og vand med emulgator. Ved at komme mere væske i har du brudt emulsionen.
Ægte nougat er noget helt andet. Den hvide er baseret på honning, nødder og æggehvider. Den brune er med andre nødder og honning.
| |
| Accepteret svar Fra : smuller54 | Modtaget 110 point Dato : 21-01-10 17:25 |
| | |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 21-01-10 17:27 |
|
Som du selv er inde på - brug smør -
Jeg har ikke prøvet det til nougat, men jeg bruger det til overtrækschokolade
| |
| Godkendelse af svar Fra : Sandvad261 |
Dato : 21-01-10 17:34 |
|
Tak for svaret smuller54.
Det var lige det jeg søgte efter.
Hej
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|