|
 | bolledej som kan hæve hel nat Fra : maafrandsen | Vist : 2187 gange 200 point Dato : 30-11-09 19:47 |
|
hej. jeg kunne godt tænke mig en opskrift på en bolledej, som kan slås sammen, om aften, og deles ud til boller, så de er lige til at sætte i ovnen om morgen.
| |
 | Kommentar Fra : viper73  |
Dato : 30-11-09 19:53 |
| | |
 | Kommentar Fra : vagnr  |
Dato : 30-11-09 19:53 |
|
Jeg bruger noget i denne stil
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=17663
Jeg sætter den hævede dej i ovnen om morgenen, direkte fra skålen i køleskabet, 25 min ved 225 grader i kold ovn, virker fint.
Forskellen i forhold til opskriften er,at jeg altid har dejen i køleskabet, rører op med mel, vand og en anelse gær med ca. 3 dages mellemrum, dejlig morgenmad/frokost/tilbehør til aftensmadens salat mv
| |
 | Accepteret svar Fra : smuller54  |  Modtaget 200 point Dato : 30-11-09 21:33 |
| | |
 | Kommentar Fra : transor  |
Dato : 01-12-09 05:28 |
|
Langtidshævning foregår i køleskab. Der bruges 1/4 af den normale gærmængde . Ellers bare den sædvanligopskrift.
Hvis brød eller boller er formet inden de sættes i køleskab, kan de gå direkte i den forvarmede ovn.
Reultatet får bedrre smag og konsistens ved langtidshævning.
| |
 | Godkendelse af svar Fra : maafrandsen |
Dato : 01-12-09 19:18 |
|
Tak for svaret smuller54. super gode boller. er bagt og spist.... super super gode...s
| |
 | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|