|
| Tilbehør roastbeef Fra : MSSBJ | Vist : 1800 gange 50 point Dato : 04-08-09 11:09 |
|
Hej
jeg skal lave roastbeef i weekenden, og skal servere kartofler i ovnen, ovnbagte tomater og ovnbagte hvidløg, men synes der mangler noget med farven grøn også. Synes ikke det skal være salat.
Nogle gode forslag ??
| |
|
Blancherede forårsløg eller porrer passer fint
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 04-08-09 11:21 |
| | |
| Accepteret svar Fra : transor | Modtaget 60 point Dato : 04-08-09 12:04 |
|
Fine grønne bønner (haricot vert) er meget fine til formålet.
De er bedst hvis man køber dem friske og lige skærer stængel og spids af.
Kog dem ikke for meget. De skal stadig være lidt sprøde.
Alternativt kan du bruge de samme som frostvare. Det er nemmere og nok også billigere, men de kan ikke blive sprøde. Må dog heller ikke koge i smadder.
| |
| Kommentar Fra : Ammitz |
Dato : 04-08-09 12:10 |
| | |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 04-08-09 13:00 |
|
Jeg ville personligt også stemme for fine haricot verte til din lækre middag.
Dampes meget kort, vandet fra og en klat smør i for smag og farve.
Hvad med sovsen?
Kold bearnaisesauce
lige dele fed creme fraiche og ymer (ca. 3 dl i alt)
smages til med:
ca. 1 spsk mayonnaise
ca. 1 spsk bearnaiseessens
estragonblade og persille
salt, peber
her fik du også lidt grønt
| |
| Kommentar Fra : transor |
Dato : 04-08-09 20:28 |
|
Citat Kold bearnaisesauce
lige dele fed creme fraiche og ymer (ca. 3 dl i alt)
smages til med:
ca. 1 spsk mayonnaise
ca. 1 spsk bearnaiseessens
estragonblade og persille
salt, peber |
Denne sauce er uden tvil god og egnet til retten. Men det er ikke Sauce Bearnaise.
Det er en uskik at bruge navnene på veldefinerede klassiske retter til noget helt andet.
Den opvoksende generation får et helt forvirret indtryk, og aner ikke hvad det rigtige er.
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 05-08-09 04:08 |
|
Citat Bare ikke helt enig med det om at komme fedtstof i bønnerne |
De skal jo heller ikke svømme i fedt, men en klat smør i kogevandet gør dem pænere
Eller blancher dem i en klat smør og derefter hæld vand over, lad koge så der stadig er lidt bid i dem.
Blancherede perleløg der har fået en let brunlig farve er også godt tilbehør, her kan de dybfrosne udmærket bruges, men tø dem op og lad dem dryppe af først.
| |
| Kommentar Fra : MSSBJ |
Dato : 05-08-09 07:48 |
|
Kære alle
Tusind tak for de mange gode forslag. Jeg har haft svært ved at vælge, men det endte med bønnerne, lidt af den grund, at min svigermor kommer til middagen, og hun har friske grønne bønner i haven, som hun har tilbudt at tage med.
Kunne ikke passe bedre.....
Super ide med risene, den ide har jeg også taget til mig : -)
mvh
MSSBJ
| |
| Godkendelse af svar Fra : MSSBJ |
Dato : 05-08-09 07:52 |
|
Tak for svaret transor.
mvh
MSSBJ
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|