/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Forslag til dessert?
Fra : hojriiskim
Vist : 1212 gange
10 point
Dato : 09-02-09 21:17

Hej.

Så er den gal igen og jeg har brug for lidt eksperthjælp. :)
Desværre har jeg kun 10 point at dele ud af, men håber i er klar på et svar alligevel. :)

På lørdag - valentinsdag - har jeg planer om at overraske kæresten med en god middag.
Har valgt at lave en forret og en hovedret som jeg ved hun elsker. Mit problem er nu hvilken dessert jeg kan servere til?

Forret: Butterdejskurv med tunmousse med lidt grønt pynt og dertil flutes.
Hovedret: Kartoffelbåde med paprika, en god oksebøf og bearnaise sauce, hertil salat(måske har i set min anden tråd ang en god salat :) ) og flutes.

Hvilken dessert kan jeg servere hertil? Det skal være noget der ikke er for tungt efter den gode mad, men lige en lille afslutning på middagen. Samtidig må det gerne kunne laves så meget som muligt dagen før eller om morgenen, så der ikke går alt for lang tid i køkkenet.

Er der nogen der har nogle forslag??

 
 
Kommentar
Fra : lexusmerlot


Dato : 09-02-09 21:18

Frossen valnøddetærte. Kan laves dage i forvejen - smager himmelsk

Kommentar
Fra : tezt


Dato : 09-02-09 21:23

jordbær og et glas champagne

Kommentar
Fra : piaskov


Dato : 09-02-09 21:23

Hej med dig.
Hvis hun og du kan lide ost ville jeg servere lidt men lækkert ost med stjernefrugt og druer.
Enkelt og nemt

Kommentar
Fra : LuffeA


Dato : 09-02-09 21:40

Franske kanelpærer:

Skræl et par pærer, lad stilken sidde som pynt.
Læg dem i en gryde med et par spsk. sukker og dæk med vand, læg en ÆGTE kanelstang ved (fås i Matas)
Småkog til pærerne er møre.
Snit bunden af pærerne så de kan stå op på en tallerken eller asiet.

Serveres lunkne med flødeskum, evt tilsat lidt rom.

MUMS...


Kommentar
Fra : LuffeA


Dato : 09-02-09 21:46

Mere kanel:

Skræl et par appelsiner med en skarp kniv lodret fra top til bund så det hvide følger med af.......kræver lidt håndelag.
Skær dem i skiver og drys dem med flormelis og kanel, lad trække et par timer.

Perfekt tilbehør til vanilleis.

Accepteret svar
Fra : Kortoververden

Modtaget 20 point
Dato : 09-02-09 22:01

Det er valentines dag, og så serverer du en menu der er brun fra start til slut??

Den går sgu ikke kammerat, du er nødt til at tænke på det visuelle når du sammensætter en menu, specielt på den dag, så hvad med at lægge lidt stenbider rogn ovenpå din tun mousse, og så lad den røde farve komme igen til desserten, forslaget længere oppe med jordbær og champagne er for såvidt fin, men det er ikke til at få gode jordbær på denne årstid, så istedet kunne det være en jordbær sorbet, eller en anden let frugtis og så et glas champagne, eller en god muscadet til

Kommentar
Fra : HelleBirgitte


Dato : 10-02-09 06:42

Odense Macipan har her meget lækre og romantiske desserter bl.a romantisk chokoladefondue for to, hinbærkager med marcipanhjerter og flere - kig ind
http://www.odense-marcipan.dk/inspiration/opskrifter/3-valentine.html

Kommentar
Fra : alexsia


Dato : 14-02-09 15:15

hej hvad med en lækker irish coffe er både lækker og nemt

Kommentar
Fra : taliskoko


Dato : 14-02-09 17:53

Nu er det for sent, men til en anden gang: Hjemmelavet tiramisu


Godkendelse af svar
Fra : hojriiskim


Dato : 15-02-09 19:25

Tak for svaret Kortoververden.

sorbeten faldt i god jord, og jeg ændre lidt på farverne i menuen som du foreslog. :D

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408919
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste