|
| Bacon.... Fra : refi | Vist : 1668 gange 100 point Dato : 07-03-08 13:20 |
|
Medens jeg husker det....
Har læst/hørt at det absolut er muligt at "stege" bacon i microovn.....
Har tit haft lyst til at prøve, men "tør" ikke
Nogen der har erfaring med det som vil DELE....
Jeg har en formodning om at det sviner "ad hå til"
Altså køkkenrulle - bacon - køkkenrulle
Er det virkelig nok....
Jeg vil nødig være nødt til at skulle forære huset en ny micro af den årsag
Men det ville nu være nemt til morgenmaden....
Så sig frem
| |
|
ps, det skal selvfølgelig ligge på en tallerken
| |
| Kommentar Fra : Sunowich |
Dato : 07-03-08 13:33 |
|
Ku det ikke med fordel ligge på braddepanden med papir under så ??Tænker at der så kunne være flere stukker i samme stegning Jeg har feks en temmelig stor micro
Mvh SunoFisk
| |
| Kommentar Fra : refi |
Dato : 07-03-08 13:35 |
|
Citat Ku det ikke med fordel ligge på braddepanden med papir under så |
Igen
Metal i micro "plejer" ikke at være optimalt.....
Og er der ikke noget over sviner det jo stadig.....
| |
| Kommentar Fra : refi |
Dato : 07-03-08 13:39 |
|
Hvor længe
Hvor meget
Min ide
4 min ved fuld power (vist nok 900watt)
| |
|
Du kan måske nøjes med drejetallerkenen, men jeg sætter nu en tallerken på drejetallerkenen. Ved ikke om det er nødvendigt
valde mikrovn+metal
| |
|
Dobbelt lag køkkenrulle nederst - så bacon - et lag køkkenrulle over-.
Bon appetit
| |
|
Stegetid er jo efter mængde, prøv dig frem. Jeg bruger medium varme ca 5 min til 8 stk bacon
| |
| Kommentar Fra : valde. |
Dato : 07-03-08 13:49 |
|
Så blev jeg så klog - - jeg har aldrig haft en mikroovn.
Jeg kunne måske komme afsted ligesom hende, der havde været ude i regnvejr med sin "Mikropudel" - hun ville lige tørre den i mikroovnen nogle minutter.
| |
|
Læste lige et sted, at man også kan bruge bagepapir imellem lagene. Det kan være, det ikke så let hænget i Det vil jeg prøve næste gang.
| |
| Kommentar Fra : refi |
Dato : 07-03-08 13:56 |
|
Tog lige chancen medens vi "chattede"....
2 lag køkkenrulle på drejetallerken
4 stk bacon
køkkenrulle over
4 min ved 750 watt
PERFEKT
Det hverken lugter eller sviner
WOW
Så er "den gode" morgenmad reddet fremover
| |
|
Selv tak - godt du turde prøve
| |
|
Du kan vel også bare bruge to stykker madpapir...................................
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 07-03-08 14:03 |
|
Refi.
De øvede kan både koge kartofler og stege flæskesteg m sprød svær i en mikroovn. Jeg har set og smagt det. Var glimragende og selvfølgelig lavet af en amerikaner........ med cherrycoke til
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 07-03-08 14:07 |
|
HE Jeg har heller ikke prøvet. er osse en tøsedreng når vi når dertil LOOL
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 07-03-08 14:08 |
|
Yes... og husk hehe Det kan altså godt brænde LOOL
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 07-03-08 14:11 |
|
Kommer i tanke om, at jeg engang fik muslinger beviklet med bacon, som var lavet i mikroen. Det var helt fint.
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 07-03-08 14:29 |
|
Det skal du ikke være, men du må ikke gå fra det....
| |
|
Klumme snakker du ikke om æggestand?
ellers er røræg da lis'så nemme at lave i en kasserolle!
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 07-03-08 14:42 |
|
Ja Mette, men det griser mindre i mikroen. Nej det er ikke æggestand. Jeg rør jo i den.. så det er røreæg LOOL
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 07-03-08 14:43 |
|
Æggestand ville jeg bare lave i den almindelig ovn i et vandbad... lige som Creme Brulée uhmmmm suk suk
| |
|
Nu er jeg nysgerrig - jeg laver lige et nyt spørgsmål, så vi ikke skal ind på denne tråd igen.
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 07-03-08 14:52 |
| | |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 07-03-08 14:57 |
|
Ja osse dig LOOL Nææ det var Mette, som ville lave en ny tråd
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|