|
| OBH Nordica knivsliber Fra : mariusn | Vist : 6479 gange 60 point Dato : 09-12-07 13:30 |
| | |
| Kommentar Fra : refi |
Dato : 09-12-07 14:00 |
|
Brug et ordentligt knivslibestål og brug det DAGLIGT....
I løbet af kort tid er dine knive som barberblade.....
Alt det elektriske "plat" er kun for dovne mennesker der TROR det hjælper
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 09-12-07 14:00 |
|
Jeg bruger selv denne, er langsomtkørende i vandbad så der ikke er chance for at ødelægge hærdningen, den efterlader kun små grater som let klares på den fineste håndsten bagefter.
Man skal dog kende lidt til slibning.
http://www.scantool.dk/page83.aspx
Jeg købte den hos Harald Nyborg i sin tid men ved dog ikke hvem der fører den nu.
| |
| Kommentar Fra : vagnr |
Dato : 09-12-07 16:02 |
|
Svendogmigs henvisning lyder ikke som en test, men en pressemeddelelse fra OBH.
Bruger selv en almindelig slibesten til 20-30 kr + et strygestål i det daglige, men hvis du ikke har mod på det er en professionel slibning og et strygestål en fin ide.
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 09-12-07 16:22 |
|
Slagtere og kokke bruger jo næsten pr. refleks et strygestål hele tiden.
Jeg købte engang en Fiskars knivskærper....med to små ruller, den duede også kun til knive der var ordentlig slebet på maskine.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|