|
| Ang. Mugne fødevarer Fra : scheidelin01 | Vist : 960 gange 200 point Dato : 05-12-07 19:05 |
|
Jeg ved at mugne fødevarer skal kasseres og ikke bare "skrabes rene" da mug danner lange tråde ind gennem maden som man ikke kan se. Men når man nu f.eks. køber en passionsfrugt der har en hård skal og under transporten og i supermarkede ligger fugtigt og op af hinanden og derfor har mug på sig der er dannet immellem frugterne.
Skal disse så kasseres?
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 05-12-07 19:15 |
|
JA... fy for en klam
Et lille ps
I de store supermarkeder, bliver frugten oversprøjtet med voks, for at se frisk og fristende ud, så sørg altid for at vaske frugt og grønt grundigt
| |
|
Jeg behøver ikke alle de ubrugelige kommentarer tak!
| |
|
jeg spørger jo netop om disse skal smides ud selvom der ér "mug" mellem fugterne i disken. Jeg ved jo faktisk ikke engang om det er mug?! Det er hvidt "uld" agtigt.
| |
| Kommentar Fra : bentjuul |
Dato : 05-12-07 20:24 |
|
Citat Men når man nu f.eks. køber en passionsfrugt der har en hård skal og under transporten og i supermarkede ligger fugtigt og op af hinanden og derfor har mug på sig der er dannet immellem frugterne. |
Citat Jeg ved jo faktisk ikke engang om det er mug?! Det er hvidt "uld" agtigt. |
| |
|
Ja, ok..
| |
| Kommentar Fra : ans |
Dato : 05-12-07 20:46 |
|
Citat Jeg ved at mugne fødevarer skal kasseres og ikke bare "skrabes rene" da mug danner lange tråde ind gennem maden som man ikke kan se. Men når man nu f.eks. køber en passionsfrugt der har en hård skal og under transporten og i supermarkede ligger fugtigt og op af hinanden og derfor har mug på sig der er dannet immellem frugterne.
Skal disse så kasseres? |
Hvad tror du selv !!!!! Du har måske et mindre supermarked !!!!!
Som kunde ville jeg da melde det til fødevarestyrelsen.
| |
|
Nej. Jeg er skam almindelig forbruger.
Og grunden til at jeg spurgte herinde var, at en ekspedient prøvede at overbevise mig om at det ikke gjorde noget...
| |
| Kommentar Fra : ziggy99 |
Dato : 05-12-07 22:53 |
|
Slap dog a
Hvis "trådene" er grønne bør frugten skylles og børstes med en hård svamp og alt der har været i nærheden bør kasseres, da sporer kan sættes derpå. Er de derimod hvide er en almindelig skyldning nok
Svampevækst er normalt kun på overfladen og ikke i selve emnet og skyldes forkert opbevaring, hvorved betingelserne er tilstede....ligesom salmonella kun kan etablere sig på overflade (yderside) - kødside ud- og indvendig, og dræbes ved 70 grader.
Ziggy99 ...overlever på 47.år
| |
|
Tak for det Zigyy99. Noget mere kontruktiv kommentar end de andre hashmisbrugere´s indlæg.
Hvor har du den viden fra? Vil gerne være sikker i sagen.
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 05-12-07 23:17 |
|
Ziggy.
Interessant hehe
Hvad har Salmonella med skimmelsvamp at gøre????
Citat Svampevækst er normalt kun på overfladen og ikke i selve emnet |
skrev du
Ja hvis det er fodsvamp, men ellers er det der findes på ydersiden KUN det synlige. EEN mugplet på oversiden af rabarbergrød trækker svampetråde helt til bunden. Av min arm
Du er 47 og har overlevet svampeangreb.... tjaeee hvem sir du blir 48?? Og så er det lidt tynd at lave statistik på EET element (dig). Jeg kender osse een ikkeryger der døde af lungekræft Jeg kender osse en ryger (40 om dagen) som er 90, og hans død er stærkt overdrevet
| |
| Kommentar Fra : ziggy99 |
Dato : 05-12-07 23:36 |
|
Til Klumme
Salmonella har INTET med emnet at gøre ...men blot for at fortælle, at bakterien - som oftest medfører, at folk gennemsteger kød til døde - er ofrer for den latterlige misforståelse, at salmonella forefindes indeni kødet, ligesom der fejlagtigt antages at svampesporer har angrebet selve fødevaren.
Hvis du flækker en kylling og steger den på alle ydersider (skrog og skindside) kan sanmonella ikke overleve....
Ziggy99
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|