|
| Bagning af rugbrød Fra : steenandreasen | Vist : 2006 gange 100 point Dato : 28-10-07 10:49 |
|
Når jeg bager rugbrød falder de sammen.
Dejen står først 24 timer derefter hæve 8 timer i formene, der står de fint formene er fyldt fint op.
Derefter sætter jeg dem i en kold med varmluft på 170gr. i 1½ time, straks efter falder de lige så stille sammen på midten.
Hvad gør jeg forkert. vh. Steen A
| |
| Accepteret svar Fra : transor | Modtaget 110 point Dato : 28-10-07 11:32 |
|
Du skal varme dem hurtigt så de fikserer i den oppustede form.
Derfor forvarmer man en varmluftovn til max temperatur. Det er 250° på min.
Brødet først ind når temperaturen er max . Derefte sænkes til 175 ° og bager ca 70 minutter afhængig af formens størrelse.
| |
| Kommentar Fra : fusses |
Dato : 28-10-07 11:36 |
|
Hey
Kender ikke lige din opskrift men laver selv surdejsrugbrød det bliver til et på ca. 2kg
vores hæver "kun" i 4 timer i formen ikke for varmt (alm 18-20 grader) og bager ved 175 grader i 2 timer ... de falder aldrig sammen....
håber det kan hjælpe ellers må du lige skrive igen og du kan måske skrive din opskrift op her så er det måake lidt nemmere at kommentere det?
Forsat god søndag
Fusses
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|