/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Mørksej
Fra : pots
Vist : 1101 gange
50 point
Dato : 08-10-07 12:10

Vi har fået fisk fra skagenfood. Det er så en mørksej, fileteret og det hele. Men hvordan kan den lige tilberedes? Det må gerne være billigt og nemt.

 
 
Kommentar
Fra : netper


Dato : 08-10-07 12:21

Hejsa

Mørksej er i familie med torsken, og kan bruges i stedet for torsk.

Se opskrifter på torskefisk her:
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/kategorier-2.php?id=246&TorskeFisk

Mvh
Per



Kommentar
Fra : modersvilje


Dato : 08-10-07 12:21

Lad som om det er en torsk, det er jo en torskefisk.

Accepteret svar
Fra : TanteAnne

Modtaget 50 point
Dato : 08-10-07 18:21

Jeg har en god og nem opskrift hvor selv børn der ikke er vilde med fisk vil være med.
Du skal bruge løse ris, karrysovs, sejfilet og ristede champignon.
Kog den portion løse ris du plejer, dog kun i 10 min, kom dem i et ildfast fad.
Læg sejfileterne på, så en lidt tyk karrysovs og tilsidst de ristede champignon.
Staniol over fadet, ind i en 200 grader varm ovn ca 1/2 time.
Nu har du en nem og dejlig aftensmad.
Skriv hvis du er i tvivl om noget.

Godkendelse af svar
Fra : pots


Dato : 09-10-07 09:16

Tak for svaret TanteAnne.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408924
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste