|
| sodavands is Fra : CCjunior | Vist : 3106 gange 100 point Dato : 23-06-07 17:42 |
|
opskrifter på sodavands is søges
Almindelig saftevand, krystaliseres utroligt meget og saften vil gerne synke til bunden af isen.
Juice har jeg ikke prøvet endnu.
Andre ideer ??
Nogen erfaringer ??
| |
| Kommentar Fra : refi |
Dato : 23-06-07 17:45 |
|
Der er ikke så mange andre muligheder....
Sodavands-is er jo kun vand og smagsstof.....
| |
| Accepteret svar Fra : refi | Modtaget 110 point Dato : 23-06-07 18:25 |
|
At de krystalliserer er sikkert fordi "beholderne ikke er lufttætte......
At saften skulle skille har jeg ikke observeret, men kommer vel lidt an på hvilken saft/smagsstof du bruger.... (der er sikkert noget stabilisator i de købte...)
Hvad med at prøve med sodavand efter udrystning af kulsyre......
Vi forsøgte sidste år med cola-terninger - 1½ liter cola - godt udrystet for kulsyre - derefter i terningsposer - det blev super.....
| |
| Kommentar Fra : valde. |
Dato : 23-06-07 19:19 |
| | |
| Kommentar Fra : dova |
Dato : 24-06-07 02:34 |
|
Grunden til, at de sodavandis man køber er to ting:
Nemlig at der er noget "antikrystalliserings-stof" i, og så at de bliver frosset på en anden og meget hurtigere måde end i hjemmefryseren.
Al is der indeholder vand vil krystallisere når du hjemmefryser, det er "naturens orden" med den temperatur en hjemmefryser har.
mvh dova
| |
| Kommentar Fra : refi |
Dato : 24-06-07 10:40 |
|
Prøv at købe en kasse HJEM-IS....
Læg dem i fryseren UDEN kasse......
Efter et stykke tid krystalliserer en del af dem også.....
Tror det gælder AL is der ikke er i lufttætte beholdere......
1 literis der er taget hul på krystalliserer også.....
| |
| Kommentar Fra : refi |
Dato : 24-06-07 10:41 |
|
I princippet er det jo det der sker i frysere (derfor afrimes).....
Enhver åbning og lukning giver ny luft......
| |
| Kommentar Fra : CCjunior |
Dato : 24-06-07 12:10 |
|
hmm.. kunne desværre godt lyde lidt rigtigt. men det kræver lige et forsøg..hehe.. har en lufttæt behlder som jeg vil prøve at bruge.. bare for at se hvad der sker..
Det med sodavandsis skal da lige prøves..
| |
| Kommentar Fra : Birgitta |
Dato : 24-06-07 12:14 |
|
Jeg plejer at bruge juice...
Dels er det sundt, og dels er det en anden slags sukker, der er i. Så smagen bliver mere i isklumpen uden at rende ud.
Den nye juice af blandede bærfrugt fra haven er rigtig god og velsmagende til røde is.
Og de gule is laver jeg af ananas eller af multifrugtjuice. Mums!
Hvis juicen er meget sød, så kan det være nødvendigt at fortynde den en lille smule.. Ellers smelter den for hurtigt.
| |
| Godkendelse af svar Fra : CCjunior |
Dato : 16-07-07 20:09 |
| | |
| Kommentar Fra : refi |
Dato : 16-07-07 20:32 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|