/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvordan bruger man en grillwok
Fra : elsehansen
Vist : 343 gange
20 point
Dato : 20-06-07 14:14

Hej !

Vi har en wok til vores Webergrill. Men har problemer med at maden (både kød og grøntsager) brænder på, hver gang vi prøver. Vi har prøvet at "wokke" både med og uden olie, men der sætter sig et tykt sort lag på metallet, som så efterfølgende sætter sig fast på maden og det smager ikke særlig godt. Hvad gør vi forkert?

 
 
Accepteret svar
Fra : Nordsted1

Modtaget 30 point
Dato : 20-06-07 14:18


For mig lyder det som om du bruger for lidt olie.

Vi kommer olien på først, derefter krydderierne.

Dernæst kommer kødet, og når det er mørt, kommer grøntsagerne,

Vi blander det hele sammen med creme fraice

Godkendelse af svar
Fra : elsehansen


Dato : 20-06-07 14:23

Tak for svaret Nordsted1.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408924
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste