|
 | Accepteret svar Fra : refi  |  Modtaget 60 point Dato : 31-05-07 18:36 |
|
Holdbarhed ved frysning
Bagværk
Bagværk, fedtholdigt: 2-3 mdr.
Bagværk, magert: 4-5 mdr.
Frugt og grønsager
Frugt: 10-12 mdr.
Grønsager: 6-12 mdr.
Kød
Kalvekød: 6-8 mdr.
Lamme- og fårekød: 10 mdr.
Svinekød, magert: 6 mdr.
Svinekød, fedt: 3 mdr.
Hakket kød: 4 mdr.
Fisk
Fisk, mager: 3-6 mdr.
Fisk, fed: 2-3 mdr.
Fiskefars: 1-2 mdr.
Gravet og røget fisk: 3-4 uger
Fjerkræ og æg
Fjerkræ, magert: 8-10 mdr.
Fjerkræ, fedt: 5 mdr.
Hele æg og blommer: 6 mdr.
Æggehvider: 8 mdr.
Mejeriprodukter
Mælkeprodukter: 3 mdr.
Ost: 3-4 mdr.
| |
 | Kommentar Fra : valde.  |
Dato : 31-05-07 18:50 |
| | |
 | Kommentar Fra : refi  |
Dato : 31-05-07 18:56 |
|
Holdbarhed ved frysning
Gravet og røget fisk: 3-4 uger
Tja......
| |
 | Godkendelse af svar Fra : acilia  |
Dato : 31-05-07 19:14 |
|
Jeg har valgt at lave mig en gang pesto med noget basilikum der ikke er for gammelt eller har været i fryseren..
Kunne måske godt have taget chancen med min laks men man har ikke meget lyst til at opleve konsekvenserne HVIS nu den var dårlig..
Kh og TAK
Acilia
| |
 | Kommentar Fra : valde.  |
Dato : 31-05-07 19:28 |
|
Gravad laks er jo ikke noget man opbevarer i længere tid -
Røget laks er i en helt anden kategori, fordi den bliver opvermet ved røgningen, derfor starter den med at være bakteriefri, edvidere bliver den konserveret med salt.
| |
 | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|