/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
kalekuncolottesteg
Fra : bianca
Vist : 1135 gange
100 point
Dato : 20-01-03 12:26

ja jeg er ikke den stor ekspert i mad så jeg håber der er nogen der kan fortælle mig hvad jeg skal gøre ved en kalekun colottestteg og hvad man kan få til den

 
 
Kommentar
Fra : netper


Dato : 20-01-03 12:46

Hej bianca

Jeg har ikke set stykket culotte på en kalkun, men er flere gange stødt på cuvette, lige helt hvad forskellen er ved jeg ikke, men kan det ikke tænkes at det er cuvette du står med ??

Per

Kommentar
Fra : Harbo21


Dato : 20-01-03 13:07

som en hvad for en culotte eller cuvettesteg, er det oksekød du snakker


Kommentar
Fra : Harbo21


Dato : 20-01-03 13:10

som en hvad for en culotte eller cuvettesteg, er det oksekød du snakker om....
Bianca, hvis det er stykke culotte du står med, skal du bare finde en opskrift på kalkuncuvette, de skal nemlig stege lige lang tid, og du kan bruge det samme tilbehør..
håber det kunne hjælpe dig lidt.


Kommentar
Fra : bianca


Dato : 20-01-03 13:11

undskyld der kan i bare se hvor lidt jeg har forstand på det der står kalkuncuvettestg hjælp mig

Kommentar
Fra : briani


Dato : 20-01-03 13:13

Til dol
Du skriver
"Forskel den må ikke være rare."
Hvad dæleme betyder det?



Kommentar
Fra : netper


Dato : 20-01-03 13:25

Det var da voldsomt som der bliver snakket sort her, troede ikke det var en chat så man behøvede at skynde sig så meget med at skrive sine indlæg.

Til bianca
hvis det er kalkuncuvette du står med så prøv at kig her, der er nogle forskelige forslag på kalkuncuvette.

Mvh
Per


Accepteret svar
Fra : funck1

Modtaget 110 point
Dato : 20-01-03 13:29

hej bianca
jeg vil lige give dig et link til en god opskriftssamling ( hvor der også er kalkuncuvette)
der er rigtig mange opskrifter så du kan bare gå i gang *sss*

http://www.hoi.mobilixnet.dk/opskrift/menu-001-E.htm

god fornøjelse hilsen funck

Kommentar
Fra : netper


Dato : 20-01-03 13:38
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 20-01-03 14:21

hej bianca

jeg ville snitte og skær5e cuvetten ligesom når man farserer noget altså folde kødet ud .
Derefter ville jeg smøre et godt lag pesto på ,lidt soltørrede tomater et fed hvidløg fint hakket drysset på,og en ½ bøffelmozzarella ost i skiver lagt på.
Derefter ville jeg vikle den ind i parmaskinke eller bacon eller anden skinkeart og snørre den med et stykke bomuldsnor og stege den i ovnen ca 30-35 minutter på 200 grader.
Jeg ville servere frisk pasta og spinat og et godt brød til og selvfølgelig et godt glas rødvin eller to til .

velbekommen og god fornøjelse

mvh mcloud

Godkendelse af svar
Fra : bianca


Dato : 20-01-03 14:22

Tak for svaret funck1.
det var til rigtig stor hjælp og tak til alle jer der kom eller kommer med svar                        

Kommentar
Fra : funck1


Dato : 20-01-03 14:37

hej bianca
jeg glemte lige at sige at der er en opskrift der hedder
orientalsk kalkuncuvette
så prøv at se under o


Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408925
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste