/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
22-08-24
100
Snaps (7)
ebg_888
2
26-07-24
100
Lam (4)
jensviggo
3
13-02-24
100
kartoffelsalat (4)
vic200
4
26-12-23
300
Airfryer. (7)
omahexen
5
22-09-23
100
Bønner. (8)
Leif7
6
07-05-23
200
Klumpede rosiner (4)
Leif7
7
28-02-23
200
Rensetabletter til Espressomaskiner (2)
olarsen
8
02-01-23
200
Sild i glas til frysning? (5)
ingelein
9
16-06-22
40
Skal bage pizza, men hvad skal jeg gøre? (3)
Allan1998
10
23-02-22
100
sildesalat (12)
Sønder
11
05-10-21
100
Aspargessuppe og tarteletter (4)
ingelein
12
01-08-21
100
Pil selv rejer - holdbarhed efter pil (5)
ingelein
13
02-11-20
200
Rullepølse låst. (9)
Mosebaek
14
11-08-20
85
Tapas to go (7)
Rosa12
15
20-01-20
100
3 retters menu. Forret forslag (7)
bodillouise
[1-15] af 2084
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
16
11-02-16
724
Spejlæg med et nyt pust
spiren
17
11-10-15
889
MAYONNAISE / REMOULADE
AG112
18
28-06-15
953
Frittata/ æggekage
smuller54
19
10-12-14
651
Økologisk olivenolie direkte fra Spanien
Gyldendahl
20
03-12-14
928
Lækre mandler lige til at snacke
nosunshine5
21
08-10-14
2183
Havregrød, til Eyvind ;)
Troldepige
22
19-08-14
715
Helt friske fisk
Kusk85
23
13-08-14
1556
Ægge top skære
HertzDK
24
25-05-14
897
Forberede spareribs før grilltid
nosunshine5
25
03-04-14
1020
Lækkert og nemt Alpebrød
smuller54
26
08-03-14
856
Fastbrændt fedt mm. efter madlavning
Sandvad261
27
09-01-14
1051
Torskerognstid
smuller54
28
08-01-14
1273
Chok Wok
svendgiversen
29
23-12-13
930
Udrulning af marcipan
Sandvad261
30
20-12-13
849
Kranskage
Sandvad261
[16-30] af 876
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
1681
20-08-08
Hvornår er rugbrød færdigbagt? (2)
Inger D.
1682
20-08-08
Pangasius ? (33)
Harry Lund
1683
19-08-08
Ugegryden, del 3 (4)
Kasper Bergholt
1684
19-08-08
Opskrift på hjemmebagt rugbrød? (7)
1685
19-08-08
Kokkeknivsløgne (2)
Guds udsending
1686
18-08-08
Aftensmad over bål (10)
Trine Kornum ...
1687
18-08-08
Hvordan laver man rigtig iste ? (7)
Andreas M. Ha...
1688
18-08-08
Ugegryde - igen, igen (6)
Trine Kornum ...
1689
18-08-08
Ugegryden, del 2 -- braiseret kalvecuv... (1)
Kasper Bergholt
1690
17-08-08
Ugegryde-eksperimentet, kapitel 1 (15)
Kasper Bergholt
1691
17-08-08
Leverpostej (3)
Morten Larsen
1692
17-08-08
Dette er ikke en kok (1)
paladsrevolut...
1693
16-08-08
Valg af vin. (3)
Allan Møller
1694
16-08-08
Vinspot -- Crozes-Hermitage (0)
Kasper Bergholt
1695
15-08-08
Egnet emballage til dåsetun? (4)
Peter Knutsen
[1681-1695] af 12878
side :
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408925
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.