/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Julesnapsen skal laves nu!
arne.jakobsen har modtaget
10
point for dette tip
Fra :
arne.jakobsen
Vist : 608 gange
Dato :
18-11-04 23:16
Og her er opskriften:
2 hele kanelstænger
5 stk Stjerneanis
5 hele nelliker
3 hele kardemommefrø
1 stk Ingefær ca. 10 g. skrællet og snittet.
Skallen fra en renvasket appelsin
½ skal af en citron
Overhæld med 1 hel fl. Vodka og lad trække i 10 dage.
Resultatet er en essens. Jeg plejer at fortynde 1:1
Hæld endnu en flaske vodka på den tomme flaske, og 1 mnd. senere har du endnu en flaske JUlesnaps. Den skal ikke fortyndes.
Den passer ikke til Sild og anden julemad, men er god som en Jule-hygge-dram.
Synes I ikke specielt om den sprittede smag, kan I hælde ½ dl. god honning i hver ½ fl. dram, og dermed lave den om til en Jule-likør. God JUL fra Arne.
Bedømmelse
Fra :
jakjoe
Dato :
18-11-04 23:19
Bedømmelse
Fra :
Splitcane
Dato :
19-11-04 00:17
Bedømmelse
Fra :
slander
Dato :
19-11-04 00:34
Bedømmelse
Fra :
TheRipley
Dato :
18-11-04 23:21
Bedømmelse
Fra :
lape
Dato :
18-11-04 23:28
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408914
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.