/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
nem risengrød
eskild8720 har modtaget -5 point for dette tip
Fra : eskild8720
Vist : 635 gange

Dato : 16-12-03 09:50

hvem kender ikke det med at skulle røre i gryden hele tiden, når man laver risengrød,ellers brænder den på....
Undgå dette tag en stegepose(som man eller bruger feks. til fjerkræ,steg,fisk olign. i ovnen)stegeposen fyldes med med mælk og gryn efter opskrift, kommes derefter i en gryde med vand.Slut med mælk som koger på og nem opvask.

 
 
Bedømmelse

Fra : jjn31


Dato : 16-12-03 12:19



Bedømmelse

Fra : Don_Pepe


Dato : 16-12-03 11:00



Bedømmelse

Fra : jmsgruppen


Dato : 16-12-03 10:00



Bedømmelse

Fra : netper


Dato : 16-12-03 09:52



Bedømmelse

Fra : Rellom


Dato : 16-12-03 12:20



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408929
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste