/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
presning af hvidløg
beckski har modtaget
0
point for dette tip
Fra :
beckski
Vist : 739 gange
Dato :
04-07-03 16:42
når du skal have frisk hvidløg i maden:
Skær hvert fed midt over og smid dem i en morter. og sæt til morteren den den mængde salt du regner med at bruge i maden.
ødelæg alt hvidløget med saltet og pistillen og lav en grød. tykkelsen af den afhænger naturligvis af forholdet mellem hvidløg og salt, men er ligegyldig.
-nemt at rengøre
-smagen kommer bedre frem
-og hvis du har en god morter tager den ikke smag/lugt af hvidløget.
BECKSKI!!!
Bedømmelse
Fra :
Nakita
Dato :
04-07-03 16:45
Bedømmelse
Fra :
gch123
Dato :
04-07-03 16:42
Bedømmelse
Fra :
Ishoey
Dato :
04-07-03 16:43
Bedømmelse
Fra :
netper
Dato :
04-07-03 16:45
Bedømmelse
Fra :
food_life
Dato :
04-07-03 16:51
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408918
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.