/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
undgå meljævning!!!!
Annehvid har modtaget -5 point for dette tip
Fra : Annehvid
Vist : 838 gange

Dato : 20-01-03 22:43

hvis du laver kødsovs, kalkun eller skink i tern, så istedet for at lave meljævning, det sviner og er besværligt.... så når du har svidtset kødet færdigt, så tag det af kogepladen lad det stå 1 min til det ikke er så vart. Så hælder du melet direkte ned i gryden, sætter den på fuld blus og rører rundt, intil melet er rørt godt ind, så putter du bouliionen i hælder vand/mælk eller fløde i og så er sovsen klar.
Prøv det det er skide nemt og hurtigt.
GOD FORNØJELSE
Venlig hilsen Anne

 
 
Bedømmelse

Fra : cn31


Dato : 20-01-03 22:48



Bedømmelse

Fra : kanjegik


Dato : 20-01-03 22:52



Bedømmelse

Fra : senta


Dato : 20-01-03 23:04



Bedømmelse

Fra : NinaM


Dato : 20-01-03 23:23



Bedømmelse

Fra : briani


Dato : 20-01-03 22:43



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408918
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste