|
 | Forslag til nytårsaften frieda har modtaget 25 point for dette tip Fra : frieda  | Vist : 1097 gange
 Dato : 29-12-12 05:17 |
|
Marineret svinekam
Dagen før:
Læg en svinekam i et ildfast fad og hæld 1 flaske tør rødvin over (behøver ikke at være en til 200 kr, men den må altså heller ikke være hel ringe).
Læg et helt løg, hvori der er stukket 6 hele nelliker, ned i fadet.
Samme dag:
Kødet tages op, tørres af og lægges i et smurt ildfast fad. Drys salt og peber over.
Sæt kødet i ovnen ved 200°. Hæld bouillon og lidt af marinaden ved, når kødet er brunet. Dryp af og til og steg kødet i ½ time.
Tag det ud og smør det med 100 g kryddersmør: smør, persille, timian, dild, purløg og 2 fed hvidløg samt salt.
Hæld skyen fra (gem den) og sæt atter kødet i ovnen.
Steg det mørt på i alt 1 ¼ time.
Skyen koges med resten af marinaden og jævnes med en SMØRBOLLE: 1 spsk smør og 2 spsk. mel, og koges igennem med lidt piskefløde.
Serveres med fx grønne bønner eller en god salat
Godt med Hasselback-kartofler til.
| |
 | Kommentar
Fra : frieda  |
Dato : 29-12-12 08:39 |
|
Måske ikke helt fair at gi min lækre opskrift tre stjerner, fordi du ikke kan få ingredienserne i Nairobi
Godt Nytår til dig
Frieda, der bor i sydlige Tyskland
| |
 | Bedømmelse
Fra : pepsimax  |
 Dato : 29-12-12 11:07 |
| | |
 | Bedømmelse
Fra : pifo  |
 Dato : 29-12-12 12:39 |
| | |
|
Det lyder rigtig lækkert
| |
 | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|