/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Modificeret franskbrød
o.v.n. har modtaget 30 point for dette tip
Fra : o.v.n.
Vist : 897 gange

Dato : 25-11-12 22:38

Nå ja lidt overdreven men i fik da øje på tippet.
Hvidt brød bagt på på finmalet hvede er ikke så sundt for fordøjelsen, personlig bryder jeg mig ikke så meget om det lidt kedeligt grå brød som bliver af brød bagt af grahamsmel eller hvidt mel blandet med klid.
Jeg erstatter en fjerdedel af melet med havregryn som har alle de gode fibre, resultatet bliver et fint hvidt og sundt brød, hævetiden er lidt længere end ren hvedemel og jeg vil ikke anbefale at bruge mere havregryn end 1 del havregryn til 3 dele hvedemel

 
 
Bedømmelse

Fra : Troldepige


Dato : 26-11-12 07:13

Relevant tip.
Der er mange gode ting i havregryn.

Man kan variere sine brød/boller på mange måder.
Jeg hælder kogende vand på speltflager, boghvedeflager, rugflager og så kommer jeg det i min bolledej sammen med nogle groft hakkede valnøddekerne.

For mange år siden havde jeg købt noget müsli, som jeg syntes der var lidt for meget "bid" i, jeg blandede det så i noget bolledej og fik nogle supergode boller ud af det.

Bedømmelse

Fra : Teil


Dato : 26-11-12 09:47

Det skal prøves

Bedømmelse

Fra : smuller54


Dato : 26-11-12 10:22



Bedømmelse

Fra : Jan4100


Dato : 26-11-12 10:25

jo jo der går Vitalus i Franskbrødet

Bedømmelse

Fra : vith


Dato : 27-11-12 00:42

Det lyder spændende og må da afprøves ved lejlighed

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408924
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste