/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
God pjece om holdbarhed af madvarer
smuller54 har modtaget
30
point for dette tip
Fra :
smuller54
Vist : 1019 gange
Dato :
21-10-12 14:43
Fandt lige denne pjece, som jeg ikke kendte i forvejen.
Den fortæller alt om køkkenhygiejne mv.
Men det bedste af det hele, så viser den også holdbarhed for madvarer - og det var lige det jeg manglede, så måske også I kan bruge denne:
http://www.statensnet.dk/pligtarkiv/fremvis.pl?vaerkid=487&reprid=0&filid=475&iarkiv=1
Kommentar
Fra :
smuller54
Dato :
21-10-12 14:45
Direkte til skema omkring holdbarhed i køleskab:
http://www.statensnet.dk/pligtarkiv/fremvis.pl?vaerkid=487&reprid=0&filid=3945&iarkiv=1
Bedømmelse
Fra :
Teil
Dato :
21-10-12 15:12
jo
Bedømmelse
Fra :
supersine669
Dato :
21-10-12 15:36
super
Bedømmelse
Fra :
kenwood
Dato :
21-10-12 16:06
det betinger så at kødet er frisk når du køber det
og det er uderst sjælden det er det,så er det lige meget om det er bilka eller super best.
Bedømmelse
Fra :
droslerne
Dato :
21-10-12 19:25
Godt tip
Bedømmelse
Fra :
Tunip
Dato :
21-10-12 22:16
Tak, det bliver der god brug for
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408924
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.