Et lille tip, såfremt du holder af rygeost.
Den økologiske fynske rygeost findes i forskellige mærker. Men kendetegnet er at de er bløde og milde i smagen.
Tippet er:
brug rygeosten, som dip til stegte grøntsager, evt. med kød.
Jeg havde rester af kartofler, blomkål, tern af rød peber, tern af tomater og lidt kyllingebryst skåret i små skiver.
Jeg supplerede med nye gulerødder, skåret i grove stykker.
Startede med gulerødderne- stegte dem i olivenolie, tilsatte rå rød pebertern og tilsatte lidt balsamicoeddike. et par min. efter- så kom jeg kartofler i tern på, venter lidt- så kom blomkålen, som var kogt. lidt efter kyllingen i tern. til sidst tomat i tern.
Og som dip: rygeosten.
Såfremt du har en rygeost, som er mere fast - så tilsæt lidt citronsaft og rør det sammen.
Det smager så godt at bruge rygeost som dip.