/
Forside
/
Interesser
/
Dyr
/
Hunde
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Hunde
#
Navn
Point
1
Birgitta
19198
2
Nordsted1
6865
3
bevi54
6505
4
Jernladyen
4457
5
dova
4371
6
qfha
3911
7
knh15
3385
8
k.j.k
3376
9
ans
3077
10
vaxen
2670
lever snacks til din hund som de elsker
livamix har modtaget
10
point for dette tip
Fra :
livamix
Vist : 1256 gange
Dato :
15-10-11 13:18
Få fat i den billigste lever svinelever/kvielever. Skær dem ud i små bidder ca. 1½ cm til 3 cm. Herefter breder du dem ud på et stykke bagepapir på bageplade, og stiller dem i ovnen på 150 grader i ca. 3 timer. Nu skulle du gerne have nogen halvbløde, seje godbidder/snacks med pragtfuld leversmag. De kan nemt opbevares tørt, da væsken er stegt ud af dem.
Bedømmelse
Fra :
smuller54
Dato :
15-10-11 14:16
jeg husker min hundetræner brugte det samme. Min hund er dog næsten ligeglad med om det er det ene eller andet-bare det kommer fra en pose der giver lyd.
Bedømmelse
Fra :
modersvilje
Dato :
15-10-11 14:24
Den med det er posen der giver lyd i venstre/højre lomme virker også på min Beauceron selv tørfoder men den er også vild med leversnack!
MV2
Bedømmelse
Fra :
ebg_888
Dato :
15-10-11 14:34
Leveren er lettere at skære i, hvis man koger den først.
Bedømmelse
Fra :
bevi54
Dato :
15-10-11 14:42
udemærket til de fleste
Bedømmelse
Fra :
Klaudi
Dato :
15-10-11 15:13
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Dyr
Hunde
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408914
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.