|
| Lækker opskrift med risotto/kylling smuller54 har modtaget 15 point for dette tip Fra : smuller54 | Vist : 1174 gange
Dato : 01-04-11 18:49 |
|
En herlig opskrift. Den er afprøvet og justeret efter vores smag, måske det også er noget for jer:
KYLLINGEBRYST MED GRØN RISOTTO
2-PERSONER.
Saftig kylling med lækker risotto af porre, østershatte, hvidløg, courgetter, og parmesan.
200 g- 280 g kyllingebryststykker uden skind
Salt
Peber
Olivenolie til stegning
Østershatte, ca. 100 g.(kan sagtens være mere hvis man kan li´det)
2 porrer
2 fed hvidløg
Olivenolie til stegning- suppleret med lidt magarine til kyllingebryst til slut
100 g risottoris
7 dl bouillon dog således at det tilpasses undervejs
4 tsk. grøn pesto
1 courget(squash)
10 g revet parmesan + lidt ekstra på bordet.
Tilberedning:
Drys kyllingestykker med salt og peber, og steg dem ved 220 grader i 12-14 minutter.
Østershatte, strimles og steges for sig, i lidt olivenolie. Når de har taget farve, tages de af og lægges til side.
Udskær porre – først flække på langs og derefter i tynde skiver og hvidløg i små tern, og sauter det i en tykbundet gryde i olivenolie. Kom risene ved, og når de efter ca. 1 minut er vendt i olien, tilsættes ca. 1 dl bouillon ad gangen, til det hele er absorberet i risene. De skal være bløde med bid, og konsistensen som grød. Du kan tilsætte mere eller mindre bouillon efter behov. Der slukkes, og risottoen vendes med pesto og de stegte østershatte.
Courgetten skæres i stave og dampes sættes over kogende vand, ca. midtvejs kyllingens stegetid.
Kyllingen skæres i skiver.
Anret risotto på en tallerken med revet parmesan og kylling ovenpå og med courgette til.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|