/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Fisk i baconsvøb
smuller54 har modtaget
25
point for dette tip
Fra :
smuller54
Vist : 959 gange
Dato :
26-08-10 18:59
Fik inspiration fra sushirullerne og da jeg ikke er vild med rå fisk, har jeg kombineret med en anden ide.
Fisk i baconrulle, på porre/gulerod bund.
1stk. mørksej
1stk. søtunge/ eller anden lys fisk eks. viktoria
1stk. laksefilet ( ca. 100 g)
1 pakke bacon
2 porrer
4 gulerødder
3 dl. Piskefløde
2 dl. Fiskebouillon
Salt og peber evt. lidt gurkemeje
Kogte ris som tilbehør.
tandstikker
1. Porrer halveres og skæres i tynde skiver. Gulerødderne rives groft.
2. Begge dele sauteres let i en gryde, med lidt olivenolie, når porrerne er møre tilsættes bouillion og det koger 2 min. herefter tilsættes piskefløde. Koger endnu 2 min. Smages til med salt og peber og evt. lidt gurkemeje (ser flot ud)
3. De store fiskefileter, halveres på langs og evt. ben skæres fra i midten. De skæres i stykker på ca. 6 x 4 cm. I alt ca. 6 stk. af hver.
4. laksen skæres i 6 stk. afstemt efter størrelsen.
5. Fiskerullerne laves således: nederst mørksej, i midten laks, øverst den lyse fisk – der rulles et stykke bacon omkring og det fastlåses med en eller to tandstikker.
6. Porre gulerodsblandingen hældes i et ildfast fad og ovenpå lægges fiskerullerne.
Det hele sættes i ovn på 200 grader i ca. 15 min og der afsluttes med grill ca. 5 til 10 min, således at bacon tager farve.
Bedømmelse
Fra :
o.v.n.
Dato :
26-08-10 19:10
Uhm
bare lidt sent at komme den for i aften
Bedømmelse
Fra :
Teil
Dato :
26-08-10 19:13
Jo, fisk skal jo ned.
Kommentar
Fra :
smuller54
Dato :
26-08-10 19:26
sent at komme med,
jamen det skal jo lige smages og efter - evalueres inden det bliver offentligt
Bedømmelse
Fra :
jøjø
Dato :
26-08-10 20:52
Dejligt.
Bedømmelse
Fra :
amdam
Dato :
26-08-10 21:21
Bedømmelse
Fra :
droslerne
Dato :
26-08-10 21:23
og så tager man 2 kg på, men det lyder godt
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408914
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.