/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Fiskefad i ovn med ris til
smuller54 har modtaget
25
point for dette tip
Fra :
smuller54
Vist : 2610 gange
Dato :
31-03-10 19:30
Og lidt sundt fedemad til brorteil.
Fiskefad i ovn, med ris til.
500 g laksesteaks ( eller fiskefileter)
2- 3 porrer
3 gulerødder ( ca. 300g)
1 spsk. smør
2 spsk. olivenolie
1 tsk. Fiskebouillon
3 dl. piskefløde
Salt og peber
Frisk parmasan
Vand, salt og peber bringes i kog og fisken tilsættes. Koger 4-5 min.
Fisken tages op- hvis det er laksesteaks frigøres de fra skind - skæres i mindre stykker og fordeles i ildfast fad smurt med lidt olivenolie. Gem ca. 2 dl. Af kogevandet.
Porrer halveres på langs og skæres i tynde skiver. Gulerødder rives groft.
Smelt smør og tilsæt olivenolie. Porrer og gulerødder tilsættes og vendes i, ca. 5 til 7 min.
Tilsæt de 2 dl. kogevand lidt efter lidt.
Tilsæt piskefløden og 1 tsk fiskebouillon.
Lad det koge op og smag til med salt og peber.
Hæld porrer, gulerødder og fløde – blandingen over fisken i fadet og riv frisk parmasan over.
Fadet anbringes i oven i ca. 20. min ved 200 grader i varmluft ovn.
Serveres med ris til.
Hvis retten skal anvendes til buffet:
Så ser det flot ud, at anbringe risen i midten af et fad og ”fiskefadet” fordelt udenom.
Bedømmelse
Fra :
malmin
Dato :
31-03-10 20:03
Tak for dine altid lækre opskrifter, og så er de ovenikøbet lette at gå til. Eller også er det fordi du har en god måde at forklare det på.
Hilsen malmin
Bedømmelse
Fra :
annfriis
Dato :
31-03-10 20:24
Lyder godt nok lækkert smuller54. Skal afgjort prøves. Elsker fisk. God påske/Ann
Bedømmelse
Fra :
akle
Dato :
31-03-10 20:30
Har jeg prøvet nogle gange, og det smager godt hver gang!
Jeg elsker fisk i alle slags varianter.
MVH Akle
Bedømmelse
Fra :
frieda
Dato :
31-03-10 21:16
Tja
Bedømmelse
Fra :
prio
Dato :
31-03-10 22:00
Lyder dejligt.
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408914
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.