/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Selleritop/suppevisk vinterudgave
Camillasmoster har modtaget 20 point for dette tip
Fra : Camillasmoster
Vist : 7885 gange

Dato : 04-02-10 19:32

Når knoldselleriene har masser af (stilke=suppevisk), kan du gøre følgende:

1. Rengør stilkene og blanchér dem i kogende vand i cirka 1 minut. Lad dem køle af, i plastpose og i fryseren

2. I stedet for at blanchére dem, koges de til fond, som sies og kommes i fryseren. (Jeg bruger de 1 liters spande, jeg har købt youghurt i).

Så har jeg hele vinteren suppevisk, der koges sammen med gulerødder, porrer kød mv.

Fonden kan også bruges som et ekstra pift i en sovs (prøv dig frem til hvormeget, der skal i).

Bon appetit!


Hanne

 
 
Bedømmelse

Fra : Flash77


Dato : 04-02-10 19:35

Mad er godt - meget mad er meget godt!!!!

Bedømmelse

Fra : supersine669


Dato : 04-02-10 19:35

Super godt tip.

Så er det dejligt nemt mange andre gange.



Bedømmelse

Fra : akle


Dato : 04-02-10 19:48



Bedømmelse

Fra : bluesky


Dato : 04-02-10 19:56


Godt tip da vi altid står med en halv rod til rest når vi koger suppe

Bluesky

Bedømmelse

Fra : BlackPeet


Dato : 04-02-10 20:27



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408924
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste