/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Kylling i citron
timeglas har modtaget
30
point for dette tip
Fra :
timeglas
Vist : 770 gange
Dato :
02-01-10 18:32
Hej
Jeg er ved at lave en fantastik ret her til aften, som er homemade. Den kan jo selvfølgelig varieres i det uendelige.
til 2 personer:
2 kyllingestykker med ben (f.eks. overlår) ligges i frisk presset citron og tør op.
Kyllingerne steges i smør og vendes hurtigt til let brun. Tages op.
Champignonstykker samt et hakket løg og et hakket hvidløg steges derefter.
Kyllingestykker lægges ned oveni gryden.
1 stk. grøntsagsboullion røres ud i en kop med kogende vand. Dette hældes over kyllingerne samt citronmarinaden. Mangler der væske kan der tilføjes lidt mere vand.
Efter en times simren fjernes kyllingestykkerne og "sovsen" jævnes med hvid marizena jævner. Hvis du vil synde kan du jo tilføje lidt fløde.
Der skal også 1 tsk. sukker i og smag til med salt og peber.
Nu putter man så kyllingestykker i igen og så er retten klar.
Der kan serveres med grovflütes, salat. Idag har jeg valgt hasselbagte kartofler og et grovflüte til. Husk at sovsen skal være lidt syrlig men smag selv til med citronsaft.
velbekommen. timeglas
Bedømmelse
Fra :
brorteil
Dato :
02-01-10 18:37
javel
Bedømmelse
Fra :
smuller54
Dato :
02-01-10 18:41
lyder dejligt, det må prøves
Bedømmelse
Fra :
flejsen
Dato :
02-01-10 18:41
Den prøver jeg i morgen. Tak.
Bedømmelse
Fra :
bluesky
Dato :
02-01-10 18:45
Hejsa og Godt Nytår
Det er en spændende variation som skal prøves
Bluesky
Kommentar
Fra :
timeglas
Dato :
02-01-10 18:46
Man kan jo selvfølgelïg også suplere med lidt hvidvin
det gør den jo kun dejligere. Men alfa omega smag til. Det skal man jo med alt madlavning. Desværre glemmer mange dette tip men meget vigtige tip. Man kan ikke servere noget for andre som ikke er tilsmagt.
Bedømmelse
Fra :
witzen
Dato :
02-01-10 18:49
Nam Nam
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408914
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.