/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
"persille sovs"
malmin har modtaget 30 point for dette tip
Fra : malmin
Vist : 757 gange

Dato : 17-08-09 02:39

Hvis man har adgang til egen have, eller kender nogen der har have, men det er småt med persille, til en dejlig persillesovs, kan man bruge skvalderkål istedet. Tilbered sovsen som sædvanlig. Der skal bruges en stor håndfuld-helst de nyeste blade. Skvalderkålen skylles og hakkes fint, eller kværnes i persillehakkeren. Jeg har ofte serveret det for gæster og de synes at det var utroligt som sovsen smagte mere af persille, end den persillesovs de selv laver. Jeg må så gå til bekendelse og fortælle at sovsen er lavet af skvalderkål. Folk bliver altid meget overrasket og siger at nu skal de hjem og rydde haven for det irriterende ukrudt. Skvalderkålen kan også bruges i cremefraiche dressing, pesto og mange andre ting. Skvalderkålen blev dyrket af munkene i middelalderen, som en krydderurt, men nu har den bredt sig til næsten alle haver, så vi betragter den som ukrudt. Men spis ukrudet væk fra haven, det er en meget sund krydderurt. malmin

 
 
Bedømmelse

Fra : ja-ak


Dato : 17-08-09 02:42

tK

Bedømmelse

Fra : snydekontrol


Dato : 17-08-09 03:18

Gif Gaf Guf

Bedømmelse

Fra : snerose


Dato : 17-08-09 06:05

Super!

Bedømmelse

Fra : bauchmann


Dato : 17-08-09 06:23

spændende

Bedømmelse

Fra : kyndy


Dato : 17-08-09 02:59




Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste