/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
rosiner til bagværk
susanna1974 har modtaget
30
point for dette tip
Fra :
susanna1974
Vist : 540 gange
Dato :
30-03-09 16:01
Når man selv bager og bruger rosiner i kager eller brød, så er det en god ide at lægge dem i kogende vand et par min inden brug, det bliver de mere svampede og lækre af i slutprodukt. kh Sanne
Bedømmelse
Fra :
BarkeBillen
Dato :
30-03-09 16:08
det virker
Bedømmelse
Fra :
alimak
Dato :
30-03-09 17:09
Er det sådan man skal gøre.Fedt.Tak for tippet.
alimak
Bedømmelse
Fra :
LA5
Dato :
30-03-09 17:18
Fint tip for dem der kan lide rosiner i bagværk. Her i huset er det kun mig der sætter pris på det
Bedømmelse
Fra :
Camillasmoster
Dato :
30-03-09 17:43
Godt tip!
Men jeg kan nu godt lide, når de er lidt faste i det
Bedømmelse
Fra :
sp4nker
Dato :
30-03-09 17:50
Fino fino
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408914
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.