/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Undgå sprængte glas - syltning
ingelein har modtaget
15
point for dette tip
Fra :
ingelein
Vist : 1308 gange
Dato :
16-09-08 23:25
Hej
Når man hælder kogende lage ned i henkognings- eller syltetøjsglas er der fare for at glasset springer. Det gør det ikke, hvis man sætter glasset på et vådt håndklæde/viskestykke. Det er et ældgammelt trick. Min formodning er at varmen hurtigere ledes bort fra glasset. Jeg har aldrig oplevet et sprængt glas når jeg brugte den metode.
Man skal heller ikke sætte glasset i træk, f. eks. stå og fylde på glasset foran et åbent køkkenvindue.
Mange hilsner Ingelein
Bedømmelse
Fra :
amdam
Dato :
17-09-08 00:39
Bedømmelse
Fra :
o.v.n.
Dato :
17-09-08 01:19
Det vidste jeg ikke
Bedømmelse
Fra :
Klumme
Dato :
17-09-08 01:42
Jeg har aldrig haft et sprængt glas, selv om jeg ikke har gjort som du skriver. Dog står glassene altid på et rent viskestykke, efter jeg hiver dem op af "atamonbadet".
Bedømmelse
Fra :
flejsen
Dato :
17-09-08 10:49
Det ved alle da
Bedømmelse
Fra :
marc43
Dato :
17-09-08 12:18
Man kan også bare sætte en metalske ned i galsset. Så leder den varmen væk.
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408914
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.