Nåedede du ikke konfekten eller brunkagerne, så skynd dig at få rullet marcipanstænger og kagepøler og læg dem i fryseren nogle timer.
På en elektrisk brødmaskine kan du hurtigt skære tynde og flotte runde brunkager lige til ovnen og din marcipankonfekt bliver ligeledes smuk rund og ensartet, hvad enten du laver tykke eller tynde stykker marcipankonfekt.
På marcipanen kan du hurtigt lægge 2-3 chokoladeknapper og stille det i oven på 50 grader i 2 minutter, hvorved chokoladen smelter fint ned over marcipanen og så er det hurtigt at pynte den med mandler, nødder, krymmel, kandicerede violer, kokosmel eller andet.
Er dine bagte småkager blevet bløde, så varm ovnen op til foreskrevet bagegrader og stil dem i ovnene igen i 5-7 min. så er de igen sprøde og lækre
Og til sidst et ekstra lille tip til marcipanen: Giv den et ganske lille strøg af allehånde, kanel eller andet julekrydderi og du får en helt unik konfekt *SS*
Rigtig god jul og dejlig jul
fra
ypsiQ