/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
bager du småkager
aasenissum har modtaget
5
point for dette tip
Fra :
aasenissum
Vist : 562 gange
Dato :
30-11-06 14:15
så er her en ide til opbevaring af de skønne, sprøde.
kagedåser har irriteret mig på alle tidspunkter .endelig bliver det jul, hvor de så bliver fundet frem, halvrustne og træls. de fylder for meget.
jeg er begyndt at lægge småkagerne i plastfryseposer, snurre godt rundt og luk af med en af de her plastik klemmer, som fåes i alle størrelser og farver. kaldes også poselukkere.
ikke en eneste kage har mistet sprødheden læg evt. poserne i samme kasse, som efter jul kan brændes.
det blev en lidt omstændelig forklaring, men gør'et noget?
Bedømmelse
Fra :
gril
Dato :
30-11-06 14:38
Det kan jeg virklig ikke bruge til noget
Bedømmelse
Fra :
tjasse
Dato :
30-11-06 14:44
TJAAA
Bedømmelse
Fra :
thulin
Dato :
30-11-06 15:24
.
Bedømmelse
Fra :
Cirkelinedk
Dato :
30-11-06 15:26
Kender godt til det med kagedåserne. Og det med plastposerne, bruger jeg selv
Bedømmelse
Fra :
slander
Dato :
30-11-06 15:32
bedre end de gamle dåser..
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408914
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.