/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
saksen - uovertruffen
aasenissum har modtaget
0
point for dette tip
Fra :
aasenissum
Vist : 672 gange
Dato :
20-03-05 13:11
jeg bruger sakse til næsten alt, der skal skæres.
bacon kan klippes direkte ned på panden til stegning.
læg det grønne drys i et krus og klip.
er småkødet skåret for stort ud (når det gik stærkt efter at have ordnet 1/2 gris), klippes det i mindre stykker, nemmest når det stadig er lidt frossent).
rabarber...
jeg har sakse, som er døbt til kødbrug, planter osv. placeret de strategiske steder.
som sidegevinst sparer du en masse opvask.
når du er ledt på sporet, er det kun fantasien, der sætter grænser.
Bedømmelse
Fra :
sprit73
Dato :
20-03-05 13:14
Bedømmelse
Fra :
bentjuul
Dato :
20-03-05 13:27
Bedømmelse
Fra :
frueyde
Dato :
20-03-05 13:40
Bedømmelse
Fra :
benselense
Dato :
20-03-05 13:33
Bedømmelse
Fra :
Teil
Dato :
20-03-05 13:37
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408914
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.