/ Forside / Interesser / Fritid / Lystfiskeri / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Lystfiskeri
#NavnPoint
molokyle 2204
srhansen 1625
CLAN 1346
pbp_et 1163
dabj 1025
katekismus 904
Splitcane 889
dova 700
Nordsted1 679
10  arne.jako.. 660
rygning af frosen sild????
Fra : Thomas Nyberg


Dato : 16-09-01 20:05

Hej der ude.

Kan man fryse sine sild ned, og efter optøning. ryge dem.
ps, jeg ryger med Bøge smuld der der bedre til sild???


VH Thomas



 
 
Per (16-09-2001)
Kommentar
Fra : Per


Dato : 16-09-01 20:21

du skal altid fryse sildene inden røgning - ca. 3 dage - det slår eventuelle
mave orm ihjæl
jeg røger med hvad jeg kan få fat i
i den ene bog jeg har står der at det eneste der ikke dur er rødgran

Per

--
Thomas Nyberg <thomas.nyberg@email.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:9o2stg$2ag5$1@news.cybercity.dk...
> Hej der ude.
>
> Kan man fryse sine sild ned, og efter optøning. ryge dem.
> ps, jeg ryger med Bøge smuld der der bedre til sild???
>
>
> VH Thomas
>
>



Thomas Nyberg (16-09-2001)
Kommentar
Fra : Thomas Nyberg


Dato : 16-09-01 20:47

hej Per.

Hvor køber du Rødgram smuld. jeg har en rød gram i haven, med jeg formoder
at smulden skal være tør. jeg bruger en ABU teleskop rør ovn.

og lad os så lige få den.
Når jeg den 22/9 kommer hjem fra Øresund med to-tre sotrte sække sild, hvad
gør jeg så. ang rygning????

har du en link til den "brugsansvisning" må du gerne sende den til mig.

VH Thomas


Per <pniels1@get2net.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:dZ6p7.4135$lk7.101316@news.get2net.dk...
> du skal altid fryse sildene inden røgning - ca. 3 dage - det slår
eventuelle
> mave orm ihjæl
> jeg røger med hvad jeg kan få fat i
> i den ene bog jeg har står der at det eneste der ikke dur er rødgran
>
> Per
>
> --
> Thomas Nyberg <thomas.nyberg@email.dk> skrev i en
> nyhedsmeddelelse:9o2stg$2ag5$1@news.cybercity.dk...
> > Hej der ude.
> >
> > Kan man fryse sine sild ned, og efter optøning. ryge dem.
> > ps, jeg ryger med Bøge smuld der der bedre til sild???
> >
> >
> > VH Thomas
> >
> >
>
>





Ledøje Udlejning I/S (17-09-2001)
Kommentar
Fra : Ledøje Udlejning I/S


Dato : 17-09-01 16:55

Hej
Rødgran duer ikke , som det eneste nåletræ
"Thomas Nyberg" <thomas.nyberg@email.dk> skrev i en meddelelse
news:9o2vbe$2eo7$1@news.cybercity.dk...
> hej Per.
>
> Hvor køber du Rødgram smuld. jeg har en rød gram i haven, med jeg formoder
> at smulden skal være tør. jeg bruger en ABU teleskop rør ovn.
>
> og lad os så lige få den.
> Når jeg den 22/9 kommer hjem fra Øresund med to-tre sotrte sække sild,
hvad
> gør jeg så. ang rygning????
>
> har du en link til den "brugsansvisning" må du gerne sende den til mig.
>
> VH Thomas
>
>
> Per <pniels1@get2net.dk> skrev i en
> nyhedsmeddelelse:dZ6p7.4135$lk7.101316@news.get2net.dk...
> > du skal altid fryse sildene inden røgning - ca. 3 dage - det slår
> eventuelle
> > mave orm ihjæl
> > jeg røger med hvad jeg kan få fat i
> > i den ene bog jeg har står der at det eneste der ikke dur er rødgran
> >
> > Per
> >
> > --
> > Thomas Nyberg <thomas.nyberg@email.dk> skrev i en
> > nyhedsmeddelelse:9o2stg$2ag5$1@news.cybercity.dk...
> > > Hej der ude.
> > >
> > > Kan man fryse sine sild ned, og efter optøning. ryge dem.
> > > ps, jeg ryger med Bøge smuld der der bedre til sild???
> > >
> > >
> > > VH Thomas
> > >
> > >
> >
> >
>
>
>
>



Ukendt (16-09-2001)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 16-09-01 23:44

Et for årstiden klassisk spørgsmål. Prøv eventuelt at søge på
http://groups.google.com/advanced_group_search

Skriv "sild" som søgeord og "dk.fritid.lystfiskeri" under nyhedsgruppe.
Bl.a. mindes jeg en diskussion af saltemetoder sidste år, hvor en slubbert
bosiddende i Grønland skrydede noget om, hvordan han tog ud om eftermiddagen
og snart vendte hjem med en spandfuld bækørreder. Han mente bestemt, hans
metoder var anvendelige på sild...

vh/Torben



"Thomas Nyberg" <thomas.nyberg@email.dk> skrev i en meddelelse
news:9o2stg$2ag5$1@news.cybercity.dk...
> Hej der ude.
>
> Kan man fryse sine sild ned, og efter optøning. ryge dem.
> ps, jeg ryger med Bøge smuld der der bedre til sild???
>
>
> VH Thomas
>
>



Mogens Knudsen (18-09-2001)
Kommentar
Fra : Mogens Knudsen


Dato : 18-09-01 12:52

Man kan udmærket fryse sild, makrel m.v. ned og derefter optø fiskene med
henblik på efterfølgende røgning. Makred kan med fordel nedfryses med
indvolde hvilket bevirker at de ikke bliver så smattede i kødet. Indvolde
fjernes naturligvis inden røgningen. Mig bekendt kan der være parasitter og
lignende i fiskekød. De bliver mig bekendt dræbt ved nedfrysning, hvilket
også er årsagen til at fiskekød som skal anvendes til sushi altid først skal
have været frosset.

Jeg plejer at tørsalte sild og makrel natten over for derefter at vindtørre
fisken 1 til 2 timer hvorefter jeg påbegynder røgningen. Start røgningen ved
høj temperatur og sænk derefter temperaturen til omkring 60 grader i en
times tid. Mig bekendt røger man på Bornholm silden uden først at salte den.

Med venlig hilsen

Mogens Knudsen

"Thomas Nyberg" <thomas.nyberg@email.dk> skrev i en meddelelse
news:9o2stg$2ag5$1@news.cybercity.dk...
> Hej der ude.
>
> Kan man fryse sine sild ned, og efter optøning. ryge dem.
> ps, jeg ryger med Bøge smuld der der bedre til sild???
>
>
> VH Thomas
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste