Tak for dit svar, men jeg synes bare ikke det kan passe med kun
200 g sukker til 2 l  saft. Har du prøvet opskriften?
Hilsen Margit
"HA Aalborg" <hean2007@gmail.com> skrev i en meddelelse 
news:4a8a826b$0$36580$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Hej Margit
>
> "Magit Jensen" <hassellunden@mail.dk> skrev i meddelelsen 
> news:4a8a7732$0$56783$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>> Jeg er i gang med at koge æbler til gelè i en saftkoger.
>> Skal saften fortyndes med vand? Hvor meget sukker
>> pr. liter saft + evt. vand skal jeg bruge?
>
>
> Skriv æblegele på google og du får masser af opskrifter...
>
> Jeg plukkede den her ud..  Som ser ud til at være ok....
>
>
> 
http://www.isabellasmith.com/be-cm/be-cm-view?structure_id=13821
>
>
> Æblegelé
>
> Ingredienser til ca. 2 1/2 liter
>
>
> 2 kg syrlige æbler
>
> 1 l vand
>
> 200 g sukker pr. 2 liter saft
>
> Eventuelt 2 spsk geleringsmiddel
>
> Rens og skyl æblerne, fjern blomst og stilk og skær æblerne i mindre 
> stykker. Kog dem med vand under låg cirka 20 minutter. Hæld de kogte 
> æblestykker til afdrypning i en saftpose eller et rent klæde over en sigte 
> natten over.
>
> Mål saftmængden og beregn sukkermængden. Bring saften i kog og rør sukker 
> og eventuelt geleringsmiddel i lidt ad gangen. Lad geleen koge, til den er 
> tilpas stiv. Dyp eventuelt en ske i saften og hold den stille over gryden 
> til afkøling. Hvis en sej dråbe bliver hængende under skeen, er geleen 
> færdig - ellers skal den have mere.
>
> Skum geleen og hæld den i rengjorte glas med et klæde over. Luk først 
> glasset, når geleen er stivnet.
>
> HA-Aalborg
>
>