|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Kyllingespyd Fra : Me&My
 | 
 Dato :  31-05-09 09:24
 | 
 |  | Hej i gruppen
 
 Læste for nylig en opskrift på kyllingespyd i hjemmet (tror jeg nok, måske
 hendes verden) Og kan selvfølgelig ikke huske hvad der skulle i marinaden,
 det eneste jeg kan huske er kokosmælk, og at det skulle stå og trække i et
 døgn. Er der ikke en her som måske har læst den samme opskrift og kan give
 mig den?
 
 Vh.
 Me&My
 
 
 
 |  |  | 
  TDC Newsgroups (31-05-2009) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : TDC Newsgroups
 | 
 Dato :  31-05-09 20:36
 | 
 |  | Jge har desværre ikke den opskrift, du søger, men måske kan følgende bruges?
 
 Bali spyd
 
 8 træspyd
 
 1 dl kokosmælk
 
 2 spsk jordnøddesmør
 
 1/2 tsk frisk ingefær
 
 Saft og skal fra 1 lime
 
 Salt og peber
 
 400 g kyllingekød
 Læg spiddene i blød i vand, så de ikke brænder så let, når de kommer på
 grillen.
 
 Blend kokosmælk, jordnøddesmør, ingefær, limeskal og saft sammen.
 
 Smag til med salt og peber og evt. ingefær og lime.
 
 Skær kødet i store strimler og læg det i kokoscremen. Lad det marinere i
 mindst 1 time.
 
 Sæt kødet på spid og grill dem i ca. 5 minutter på hver side.
 
 
 /Dorthe
 
 "Me&My" <dk.34@ofir.dk> skrev i meddelelsen
 news:4a223eb4$0$90274$14726298@news.sunsite.dk...
 > Hej i gruppen
 >
 > Læste for nylig en opskrift på kyllingespyd i hjemmet (tror jeg nok, måske
 > hendes verden) Og kan selvfølgelig ikke huske hvad der skulle i marinaden,
 > det eneste jeg kan huske er kokosmælk, og at det skulle stå og trække i et
 > døgn. Er der ikke en her som måske har læst den samme opskrift og kan give
 > mig den?
 >
 > Vh.
 > Me&My
 
 
 
 |  |  | 
  Me&My (01-06-2009) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Me&My
 | 
 Dato :  01-06-09 18:59
 | 
 |  | Det er godt nok ikke den opskrift jeg havde set, ugebladet, men den ser god
 ud og skal prøves... Tak...
 
 Mvh.
 Me&MY
 "TDC Newsgroups" <dorthemus1@hotmail.com> skrev i meddelelsen
 news:4a22dc3a$0$56782$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
 > Jge har desværre ikke den opskrift, du søger, men måske kan følgende
 > bruges?
 >
 > Bali spyd
 >
 > 8 træspyd
 >
 > 1 dl kokosmælk
 >
 > 2 spsk jordnøddesmør
 >
 > 1/2 tsk frisk ingefær
 >
 > Saft og skal fra 1 lime
 >
 > Salt og peber
 >
 > 400 g kyllingekød
 > Læg spiddene i blød i vand, så de ikke brænder så let, når de kommer på
 > grillen.
 >
 > Blend kokosmælk, jordnøddesmør, ingefær, limeskal og saft sammen.
 >
 > Smag til med salt og peber og evt. ingefær og lime.
 >
 > Skær kødet i store strimler og læg det i kokoscremen. Lad det marinere i
 > mindst 1 time.
 >
 > Sæt kødet på spid og grill dem i ca. 5 minutter på hver side.
 >
 >
 > /Dorthe
 >
 > "Me&My" <dk.34@ofir.dk> skrev i meddelelsen
 > news:4a223eb4$0$90274$14726298@news.sunsite.dk...
 >> Hej i gruppen
 >>
 >> Læste for nylig en opskrift på kyllingespyd i hjemmet (tror jeg nok,
 >> måske hendes verden) Og kan selvfølgelig ikke huske hvad der skulle i
 >> marinaden, det eneste jeg kan huske er kokosmælk, og at det skulle stå og
 >> trække i et døgn. Er der ikke en her som måske har læst den samme
 >> opskrift og kan give mig den?
 >>
 >> Vh.
 >> Me&My
 >
 
 
 
 |  |  | 
 |  |