|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Hvordan laver jeg en dyrekølle ? Fra : Andreas M. Hansen
 | 
 Dato :  07-04-09 20:17
 | 
 |  | Hej guruer,
 
 Vi var i dag en tur i Citti i Flensborg, og det var i grunden meningen at
 jeg ville købe en lammekølle til påske - men efter hjemkomsten må jeg
 erkende, at der i stedet for en lammekølle, er blevet indkøbt en dybfrossen
 dyrekølle (rådyr) på 2.9 kg....
 Jeg har aldrig selv prøvet at tilberede sådan en fætter - har kun nydt at
 spise den et par gange, hvor vi har været på besøg hos jægere - min onkel og
 tante kan jeg desværre ikke spørge, da de forlængst er døde og borte.
 Altså: Hvad gør jeg med sådan en fætter ? - vil den feks. være en succes i
 Weberen ?
 
 mvh
 
 Andreas M. Hansen
 
 
 
 |  |  | 
  Trine Kornum Christi~ (08-04-2009) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~
 | 
 Dato :  08-04-09 09:36
 | 
 |  | 
 
            "Andreas M. Hansen" <nokke99@hotmail.com> writes:
 > Altså: Hvad gør jeg med sådan en fætter ? - vil den feks. være en
 > succes i Weberen ?
 Nej, den vil formentlig blive for tør. Jeg ville stege den i stegeso i
 ovnen ved lav temperatur. 
 Mvh Trine
 -- 
 Hyggelig B'n'B i Nordjylland - plads til fire personer, hunde velkomne
 Stor brugskunstforretning med fuldt sortiment i de søde Gjøltrolde
http://www.triane.dk  - I Biersted, nord for Aalborg
            
             |  |  | 
  Andreas M. Hansen (08-04-2009) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Andreas M. Hansen
 | 
 Dato :  08-04-09 15:38
 | 
 |  | > Nej, den vil formentlig blive for tør. Jeg ville stege den i stegeso i
 > ovnen ved lav temperatur.
 >
 Hej Trine,
 
 Det var også min oprindelige tanke, men når man googler på "dyrekølle weber"
 , så er der altså rigtigt mange begejstrede hits..
 
 mvh
 
 Andreas M. Hansen
 
 
 
 |  |  | 
   Anders Halskov-Jense~ (08-04-2009) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Anders Halskov-Jense~
 | 
 Dato :  08-04-09 19:08
 | 
 |  | 
 "Andreas M. Hansen" <nokke99@hotmail.com> skrev i en meddelelse
 news:49dcb6c3$0$56782$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
 >> Nej, den vil formentlig blive for tør. Jeg ville stege den i stegeso i
 >> ovnen ved lav temperatur.
 >>
 > Hej Trine,
 >
 > Det var også min oprindelige tanke, men når man googler på "dyrekølle
 > weber" , så er der altså rigtigt mange begejstrede hits..
 >
 > mvh
 >
 
 Og det kan du også sagtens. Vildt må også gerne være lyserødt, så gnid den
 med hvidløg, rosmarin og citronskal og steg den til en kernetemperatur på
 55-58 grader. Den bliver kun tør, hvis den bliver gennemstegt.
 
 Anders
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |