|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Forslag til forret - Konfirmationsmenu Fra : CC
 | 
 Dato :  19-03-09 21:21
 | 
 |  | Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have flæskesteg,
 kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne dag. Men nu mangler
 vi en forret - Har I et godt forslag ?
 
 
 
 |  |  | 
  Anders Halskov-Jense~ (19-03-2009) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Anders Halskov-Jense~
 | 
 Dato :  19-03-09 21:30
 | 
 |  | 
 "CC" <CC@mail.dk> skrev i en meddelelse
 news:49c2a920$0$56789$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
 > Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have
 > flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne dag.
 > Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?
 
 
 
 Kan du fortælle hvornår på året det foregår?
 
 Anders
 
 
 
 
 |  |  | 
  CC (19-03-2009) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : CC
 | 
 Dato :  19-03-09 22:06
 | 
 |  | "Anders Halskov-Jensen"  skrev i meddelelsen
 >
 > Kan du fortælle hvornår på året det foregår?
 
 Sidst i april måned
 
 
 
 |  |  | 
   kjaer (20-03-2009) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : kjaer
 | 
 Dato :  20-03-09 19:54
 | 
 |  | 
 
            CC wrote:
 > "Anders Halskov-Jensen"  skrev i meddelelsen
 >>
 >> Kan du fortælle hvornår på året det foregår?
 >
 > Sidst i april måned
 Ligesom mig. Jeg blev konfirmeret den 32 april. Præsten sad og regnede det 
 ud på fingerne og kom frem til, at så må det "hmm...lad mig se- blive d. 32 
 april". Det er grunden til at jeg kan huske datoen     |  |  | 
  kim rasmussen (19-03-2009) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : kim rasmussen
 | 
 Dato :  19-03-09 21:40
 | 
 |  | 
 "CC" <CC@mail.dk> wrote in message
 news:49c2a920$0$56789$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
 > Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have
 > flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne dag.
 > Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?
 
 
 Hej
 Lakseroulade på bund af salat.
 Hilsen Kim
 
 
 
 
 |  |  | 
  CC (21-03-2009) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : CC
 | 
 Dato :  21-03-09 17:37
 | 
 |  | "kim rasmussen" skrev i meddelelsen ...
 > Lakseroulade på bund af salat.
 >
 Har du en opskrift ?
 
 
 
 |  |  | 
  Grethe Hoff (19-03-2009) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Grethe Hoff
 | 
 Dato :  19-03-09 23:19
 | 
 |  | 
 "CC" <CC@mail.dk> skrev i en meddelelse 
 news:49c2a920$0$56789$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
 > Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have 
 > flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne dag. 
 > Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?
 >
 Skalldyrsalat eller Limfjordkaviar i avokado?
 -- 
 Grethe    Deilig å være norsk i DK
http://cegredesign.com/ |  |  | 
  Jens Bruun (21-03-2009) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jens Bruun
 | 
 Dato :  21-03-09 18:51
 | 
 |  | "CC" <CC@mail.dk> skrev i en meddelelse
 news:49c2a920$0$56789$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk
 
 > Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have
 > flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne
 > dag. Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?
 
 Nope, men jeg har et forslag til desserten: Risalamande med varm
 kirsebærsovs.
 
 --
 -Jens B.
 
 D.e.f.f.e.s.
 
 
 
 
 |  |  | 
  Edward Jensen (22-03-2009) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Edward Jensen
 | 
 Dato :  22-03-09 02:55
 | 
 |  | 
 "Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> wrote in message
 news:mKGdnd6pI9GTtFjUnZ2dnUVZ8uOdnZ2d@giganews.com...
 > "CC" <CC@mail.dk> skrev i en meddelelse
 > news:49c2a920$0$56789$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk
 >
 >> Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have
 >> flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne
 >> dag. Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?
 >
 > Nope, men jeg har et forslag til desserten: Risalamande med varm
 > kirsebærsovs.
 
 Hah!
 
 
 
 
 |  |  | 
  Ukendt (21-03-2009) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Ukendt
 | 
 Dato :  21-03-09 19:17
 | 
 |  | "CC" <CC@mail.dk> skrev i en meddelelse
 news:49c2a920$0$56789$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
 > Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have
 > flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne dag.
 > Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?
 >
 Ren retro ... rejesalat....
 
 /karsten
 
 
 
 
 |  |  | 
  Ukendt (21-03-2009) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Ukendt
 | 
 Dato :  21-03-09 19:17
 | 
 |  | 
 "Karsten Madsen" <6 på drosselvej i danmark> skrev i en meddelelse 
 news:49c52f1a$0$15895$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
 > "CC" <CC@mail.dk> skrev i en meddelelse 
 > news:49c2a920$0$56789$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
 >> Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have 
 >> flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne dag. 
 >> Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?
 >>
 > Ren retro ... rejesalat....
    Æh rejecocktail    >
 > /karsten
 >
 > 
            
             |  |  | 
   Sus@nne (21-03-2009) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Sus@nne
 | 
 Dato :  21-03-09 20:01
 | 
 |  | 
 
            Tunmousse  med salat, flute og dressing
 Pyntet med Citron og Røde Caviar (de sorte smiter af )
 eller
 Hønsesalat på Ananas ring med flute
 Hilsen
 Susanne
 "Karsten Madsen" <6 på drosselvej i danmark> skrev i en meddelelse 
 news:49c52f3b$0$15898$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
 >
 > "Karsten Madsen" <6 på drosselvej i danmark> skrev i en meddelelse 
 > news:49c52f1a$0$15895$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
 >> "CC" <CC@mail.dk> skrev i en meddelelse 
 >> news:49c2a920$0$56789$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
 >>> Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have 
 >>> flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne dag. 
 >>> Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?
 >>>
 >> Ren retro ... rejesalat....
 >
 >   Æh rejecocktail    >>
 >> /karsten
 >>
 >>
 >
 > 
            
             |  |  | 
  Kevin Borbye Edelvan~ (21-03-2009) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kevin Borbye Edelvan~
 | 
 Dato :  21-03-09 14:30
 | 
 |  | On 21 Mar., 20:00, "Sus@nne" <jens...@tdcadsl.dk> wrote:
 
 > Tunmousse  med salat, flute og dressing
 > Pyntet med Citron og Røde Caviar (de sorte smiter af )
 
 > eller
 > Hønsesalat på Ananas ring med flute
 
 Arbejder du for Kokken & Jomfruen?
 
 Mvh
 Kevin Borbye Edelvang
 
 
 |  |  | 
  Sus@nne (21-03-2009) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Sus@nne
 | 
 Dato :  21-03-09 21:44
 | 
 |  | Hej
 
 Nej det gør jeg ikke...
 
 Hilsen
 Susanne
 
 
 
 
 
 
 "Kevin Borbye Edelvang" <edelvang@gmail.com> skrev i en meddelelse
 news:e9c1994d-acbd-49f8-8007-1d7dd6d522c8@b16g2000yqb.googlegroups.com...
 On 21 Mar., 20:00, "Sus@nne" <jens...@tdcadsl.dk> wrote:
 
 > Tunmousse med salat, flute og dressing
 > Pyntet med Citron og Røde Caviar (de sorte smiter af )
 
 > eller
 > Hønsesalat på Ananas ring med flute
 
 Arbejder du for Kokken & Jomfruen?
 
 Mvh
 Kevin Borbye Edelvang
 
 
 
 
 |  |  | 
  Jesper Mehlsen (25-03-2009) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jesper Mehlsen
 | 
 Dato :  25-03-09 09:03
 | 
 |  | CC skrev:
 > Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have
 > flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne dag.
 > Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?
 >
 Jeg tænker at hovedretten lyder så tilpas traditionel at det er de "gode
 gamle retter" den står på? Eller hvad?
 
 De "gamle" som jeg forstår dem er:
 - Tarteletter med høns i asparges
 - "Fiskeplatte" - altså pålægsfisk pyntet med rejer og noget kaviar.
 - "den-salat-du-har-lyst-til" på ananas/brød/salat
 - Lakserulle / fiskerulle
 - Tunmousse
 - skinke viklet omkring honningmelon
 
 Hvis det var mig som var 13-14 år så ville jeg noget helt andet. Jeg
 tænker :
 
 - laksecarpaccio eller sværdfiskecarpaccio
 - små pakker af filodej fyldt med torsk ELLER kylling med safran og
 grønt (Jamie Oliver opskrift)
 - Sushi (det er en forret, så man behøver ikke 12 stykker per mand!)
 - Spicy suppe - feks thai-suppe med noget citrongræs, grøn karry,
 kokosmælk, skaldyr
 
 Hilsen Jesper
 
 
 |  |  | 
  Kasper Bergholt (27-03-2009) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kasper Bergholt
 | 
 Dato :  27-03-09 21:50
 | 
 |  | 
 
            On Wed, 25 Mar 2009 09:02:49 +0100, Jesper Mehlsen
 <jespermehlsenFJERNDETTE@gmail.com> wrote:
 >CC skrev:
 >> Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have 
 >> flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne dag. 
 >> Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?
 >> 
 >Jeg tænker at hovedretten lyder så tilpas traditionel at det er de "gode 
 >gamle retter" den står på? Eller hvad?
 >
 >De "gamle" som jeg forstår dem er:
 >- Tarteletter med høns i asparges
 >- "Fiskeplatte" - altså pålægsfisk pyntet med rejer og noget kaviar.
 >- "den-salat-du-har-lyst-til" på ananas/brød/salat
 >- Lakserulle / fiskerulle
 >- Tunmousse
 >- skinke viklet omkring honningmelon
 >
 >Hvis det var mig som var 13-14 år så ville jeg noget helt andet. Jeg 
 >tænker :
 >
 >- laksecarpaccio eller sværdfiskecarpaccio
 >- små pakker af filodej fyldt med torsk ELLER kylling med safran og 
 >grønt (Jamie Oliver opskrift)
 >- Sushi (det er en forret, så man behøver ikke 12 stykker per mand!)
 >- Spicy suppe - feks thai-suppe med noget citrongræs, grøn karry, 
 >kokosmælk, skaldyr
 Enig med Jesper -- overvej noget lidt mindre traditionelt til forret,
 medmindre festens kommende midtpunkt udtrykkeligt har givet udtryk for
 noget andet. 
 Ud over Jespers forslag, som jeg synes er rigtigt fine, kan jeg
 anbefale:
 Stenbiderrogn, blinis på kartoffel & boghvede, økologisk 38% fraiche.
 Evt. glace af reduceret beerenauslese og hvid peber.
 Grillet jomfruhummer m. den bedst muligt opdrivelige jomfruolveinolie,
 brød og lidt citronsaft
 Sprøde kammuslinger m. små tern af glaseret gulerod (fx i sød vin &
 kalvefond + skalottereduktion) & tynde flager af sprødt rugbrød.
 Spæde salater med ristede svamper og nødder rørt med ½ friskost ½
 rygeost
 Pocherede havtaskekæber m. en anelse hummerbisque
 Flødelegeret suppe på agerhøne, hvidvin & fløde,, tern af jordskok,
 friteret persille & sprødt tørsaltet bacon.
 El. hvad med at køre dobbeltsvin --
 Rillette af svin med friteret persille, ristet brød og balsamicoglace
http://www.bergholt.net/svinerillete_friteret_persille_ristet_broed_balsamicoglace.html El. Svineskank i cava --
http://www.bergholt.net/svineskank_braiseret_i_cava_med_fennikelsalat_peberpiment_og_asparges_kartofler_fra_samsoe.html Grillet lys fisk med sprødt svøb og citronkartofler:
http://www.bergholt.net/torsk_citron_kartofler_tomat_olivenolie.html Unghane med trøfler i en lille portion kunne også være godt:
http://www.bergholt.net/unghane_med_troefler_sauce_a_la_bocuse.html ---
 Kasper Bergholts
 Bergholts opskrifter (www.bergholt.net) |  |  | 
  marlene (25-03-2009) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : marlene
 | 
 Dato :  25-03-09 21:37
 | 
 |  | 
 "CC" <CC@mail.dk> skrev i en meddelelse
 news:49c2a920$0$56789$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
 > Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have
 > flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne dag.
 > Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?
 >
 en let tunsalat serveret i udhulet tomat, lagt på salatblad,pyntet med
 karse. med et lille kuvertbrød til. meget nemt og hurtigt.
 
 portionsglas m. icebergsalat, kogt kalkun i små tern, asparges, rød grape
 (uden hinder), lidt mangotern og karrydressing,
 
 hvad med anrettet tellerkener, med tunmousse formet som et æg,
 avocadodressing, og rejedrys.
 
 eller en kold tomatsuppe med brød, som står klar, når gæster sætter sig til
 bords, ( har en super opskrift.)
 
 mvh, malene - som elsker at lave let mad til mange gæster
 
 
 
 
 |  |  | 
  Max (25-03-2009) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Max
 | 
 Dato :  25-03-09 21:43
 | 
 |  | Hej CC
 
 > Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have
 > flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne
 > dag. Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?
 
 Den ligger lige til højrebenet:
 
 Suppe, steg og is :)
 
 --
 Mvh Max
 
 
 
 |  |  | 
 |  |