|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Riskoger. Fra : Thomas Thomassen
 | 
 Dato :  04-02-09 08:26
 | 
 |  | Har en OBH, Rice Cooker 1800.
 Nu er den såkaldte "Tefal" belægning næsten væk, så ny overvejes.
 Da jeg ofte koger ris, er jeg interesseret i en langtidsholdbar koger.
 Og, ikke mindst, nem at rengøre.
 Nogen anbefalinger??
 På forhånd tak.
 
 
 
 
 |  |  | 
  Max (04-02-2009) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Max
 | 
 Dato :  04-02-09 09:28
 | 
 |  | Hej Thomas
 
 > Og, ikke mindst, nem at rengøre.
 > Nogen anbefalinger??
 
 Har du ikke sådan en asiatisk forretning i nærheden,
 de er virkelige specialister på området.
 
 --
 Mvh Max
 
 
 
 
 |  |  | 
  Thomas Thomassen (04-02-2009) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Thomas Thomassen
 | 
 Dato :  04-02-09 10:03
 | 
 |  | Bor i "Gjentofte" kommune. Kender ingen bemeldte forretninger i
 området.
 Nogen at henvise til i Kbh.??
 
 
 Max <max_jens@post9.tele.dk.invalid> skrev:
 >Hej Thomas
 >
 >> Og, ikke mindst, nem at rengøre.
 >> Nogen anbefalinger??
 >
 >Har du ikke sådan en asiatisk forretning i nærheden,
 >de er virkelige specialister på området.
 >
 >--
 >Mvh Max
 
 
 
 |  |  | 
   Rene Efternavn (04-02-2009) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Rene Efternavn
 | 
 Dato :  04-02-09 13:25
 | 
 |  | Thomas Thomassen <kyndby2003@yahoo.dk> skrev:
 >Bor i "Gjentofte" kommune. Kender ingen bemeldte forretninger i
 >området.
 >Nogen at henvise til i Kbh.??
 
 (SNIP)
 
 Nu har jeg ikke boet i hovedstaden de sidste 8-10 år, men der
 plejede at være et kinesisk supermarked på Nørrevoldgade, tæt på
 Nørregade.
 Der var også en kinesisk butik i en lille sidegade til
 Nørrebrogade, kan ikke huske hvilken vej, men i nærheden af, og
 på modsat side af Møllegade.
 
 Håber det kan bruges.
 
 Ren
 
 
 
 |  |  | 
    Marianne (05-02-2009) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Marianne
 | 
 Dato :  05-02-09 09:02
 | 
 |  | 
 >
 > Nu har jeg ikke boet i hovedstaden de sidste 8-10 år, men der
 > plejede at være et kinesisk supermarked på Nørrevoldgade, tæt på
 > Nørregade.
 Det er der stadig - Den kinesiske købmand. Nørrevoldgade 54
http://www.aok.dk/shopping/den-kinesiske-koebmand mvh
 Marianne 
            
             |  |  | 
  Aksel Pedersen (04-02-2009) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Aksel Pedersen
 | 
 Dato :  04-02-09 16:55
 | 
 |  | 
 "Thomas Thomassen (slet I275N)" <kyndby2003@I275Nyahoo.dk> skrev i en
 meddelelse news:12337328170.706192015697006@dtext.news.tele.dk...
 > Har en OBH, Rice Cooker 1800.
 > Nu er den såkaldte "Tefal" belægning næsten væk, så ny overvejes.
 > Da jeg ofte koger ris, er jeg interesseret i en langtidsholdbar koger.
 > Og, ikke mindst, nem at rengøre.
 > Nogen anbefalinger??
 > På forhånd tak.
 >
 
 Hvad pokker vil du med en riskoger?
 Vi gør sådan til løse ris: I en alm gryde kommes lidt salt, 1 dl ris og 1 dl
 vand. Koges i 12 min.under låg. Står derefter yderligere 12 min. - stadig
 med låg - færdig!
 Risen løsnes med en gaffel og er klar til servering.
 Det kan da ikke være nemmere - ingen ekstra rengøring af maskiner m.v. - og
 risen bliver upåklagelig.
 Mvh
 Aksel
 
 
 
 
 |  |  | 
  Steen Jakobsen (04-02-2009) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Steen Jakobsen
 | 
 Dato :  04-02-09 18:42
 | 
 |  | 
 "Aksel Pedersen" <akselp@hotmail.com> skrev i meddelelsen
 news:8f2ea$4989ba2b$5518288d$13356@news.arrownet.dk...
 >
 > "Thomas Thomassen (slet I275N)" <kyndby2003@I275Nyahoo.dk> skrev i en
 > meddelelse news:12337328170.706192015697006@dtext.news.tele.dk...
 >> Har en OBH, Rice Cooker 1800.
 >> Nu er den såkaldte "Tefal" belægning næsten væk, så ny overvejes.
 >> Da jeg ofte koger ris, er jeg interesseret i en langtidsholdbar koger.
 >> Og, ikke mindst, nem at rengøre.
 >> Nogen anbefalinger??
 >> På forhånd tak.
 >>
 >
 > Hvad pokker vil du med en riskoger?
 > Vi gør sådan til løse ris: I en alm gryde kommes lidt salt, 1 dl ris og 1
 > dl vand. Koges i 12 min.under låg. Står derefter yderligere 12 min. -
 > stadig med låg - færdig!
 > Risen løsnes med en gaffel og er klar til servering.
 > Det kan da ikke være nemmere - ingen ekstra rengøring af maskiner m.v. -
 > og risen bliver upåklagelig.
 
 En riskoger er en gryde med eget komfur. Den kan være praktisk hvis man skal
 koge ris til mange personer.
 
 Mvh. Steen.
 
 
 
 |  |  | 
   Ole Larsen (04-02-2009) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Ole Larsen
 | 
 Dato :  04-02-09 20:13
 | 
 |  | 
 
            Steen Jakobsen skrev:
 >>
 >> Hvad pokker vil du med en riskoger?
 >> Vi gør sådan til løse ris: I en alm gryde kommes lidt salt, 1 dl ris 
 >> og 1 dl vand. Koges i 12 min.under låg. Står derefter yderligere 12 
 >> min. - stadig med låg - færdig!
 >> Risen løsnes med en gaffel og er klar til servering.
 >> Det kan da ikke være nemmere - ingen ekstra rengøring af maskiner m.v. 
 >> - og risen bliver upåklagelig.
 > 
 > En riskoger er en gryde med eget komfur. Den kan være praktisk hvis man 
 > skal koge ris til mange personer.
 > 
 > Mvh. Steen.
 Og upraktisk hvis skabene er fyldt i forvejen med overflødige elektriske
 dimser.
 Og skal man koge ris til mange personer, benytter man en større gryde 
 end hvis man skal koge til få - man vælger gryde efter mængde - det er 
 da smart....
 -- 
 -and gallantly handed her my very last piece of gum-
 ---------------------------------------------
http://olelarsen.eu/84/index.html |  |  | 
    Max (04-02-2009) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Max
 | 
 Dato :  04-02-09 21:19
 | 
 |  | Hej Ole
 
 > Og skal man koge ris til mange personer, benytter man en større gryde
 > end hvis man skal koge til få - man vælger gryde efter mængde - det er
 > da smart....
 
 Ja, og koger du så over bål i haven, ja så spare du både komfur
 og emhætte, det giver virkelig plads i køkkenet.
 
 --
 Mvh Max
 
 
 
 |  |  | 
     Ole Larsen (05-02-2009) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Ole Larsen
 | 
 Dato :  05-02-09 01:38
 | 
 |  | 
 
            Max skrev:
 > Hej Ole
 > 
 >> Og skal man koge ris til mange personer, benytter man en større gryde
 >> end hvis man skal koge til få - man vælger gryde efter mængde - det er
 >> da smart....
 > 
 > Ja, og koger du så over bål i haven, ja så spare du både komfur
 > og emhætte, det giver virkelig plads i køkkenet.
 > 
 Jeg finder det bestemt praktisk at have kogegrej af forskellig 
 størrelse. Du er velkommen til at have en anden mening.
 -- 
 -and gallantly handed her my very last piece of gum-
 ---------------------------------------------
http://olelarsen.eu/84/index.html |  |  | 
  Thomas Thomassen (04-02-2009) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Thomas Thomassen
 | 
 Dato :  04-02-09 22:28
 | 
 |  | Tak for svarene.
 
 
 Thomas Thomassen <kyndby2003@I275Nyahoo.dk> (slet I275N) skrev:
 >Har en OBH, Rice Cooker 1800.
 >Nu er den såkaldte "Tefal"
 >belægning næsten væk, så ny overvejes.
 >Da jeg ofte koger ris, er jeg
 >interesseret i en langtidsholdbar koger.
 >Og, ikke mindst, nem at rengøre.
 >Nogen anbefalinger??
 >På forhånd tak.
 
 
 
 |  |  | 
 |  |