|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Gætteleg: Gæt en restaurant Fra : Morten
 | 
 Dato :  15-12-08 13:11
 | 
 |  | Hej
 
 Som overskriften antyder, hermed en lille gætteleg.
 Der skal gættes en restaurant i København eller relativt tæt på.
 Den skulle være rimeligt centralt placeret (uden jeg dog kan sige nærmere om
 hvad det vil sige)
 Der skulle eftersigende være plads ca. 200 personer.
 
 Menuen er som følger:
 Bagt marinerede tigerrejer på spyd,serveret m. Tomatpersille salat m.
 Couscous, hertil safran aioli.
 Salviestegt kronhjortfilet, serveret m. Bagte svampe,forårsløg og pastinak
 m.honning og balsamico, pom. Anna.
 Marineret skovbær i hyldeblomst,samt vildtsauce tilsmagt m. Vanille.
 Choko-confektkage m. Vanille is og bærcoulis.
 
 Lad os høre nogle bud :)
 
 Mvh
 Morten
 
 
 
 |  |  | 
  Herluf Holdt, 3140 (15-12-2008) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Herluf Holdt, 3140
 | 
 Dato :  15-12-08 14:14
 | 
 |  | Morten skrev:
 
 > Som overskriften antyder, hermed en lille gætteleg.
 > Der skal gættes en restaurant i København eller relativt tæt
 > på.
 
 > Menuen er som følger:
 > [...]
 > Lad os høre nogle bud :)
 
 Hvis det havde været sommer, havde jeg gættet på "Skovly"
 på Dyrehavsbakken. Nu gætter jeg på "Påfuglen" i Tivoli,
 som vistnok har vinteråbent.
 
 --
 Herluf :·)
 
 
 
 |  |  | 
  Morten (16-12-2008) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Morten
 | 
 Dato :  16-12-08 09:08
 | 
 |  | > Hvis det havde været sommer, havde jeg gættet på "Skovly"
 > på Dyrehavsbakken. Nu gætter jeg på "Påfuglen" i Tivoli,
 > som vistnok har vinteråbent.
 
 Godt bud, men desværre ikke :)
 
 Mvh
 Morten
 
 
 
 |  |  | 
  Kent Oldhøj (15-12-2008) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kent Oldhøj
 | 
 Dato :  15-12-08 14:32
 | 
 |  | "Morten" <tilt_uz468@hotmail.com> wrote in
 news:49464954$0$15872$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk:
 
 > Som overskriften antyder, hermed en lille gætteleg.
 
 > Menuen er som følger:
 > Bagt marinerede tigerrejer på spyd,serveret m. Tomatpersille salat m.
 > Couscous, hertil safran aioli.
 > Salviestegt kronhjortfilet, serveret m. Bagte svampe,forårsløg og
 > pastinak m.honning og balsamico, pom. Anna.
 > Marineret skovbær i hyldeblomst,samt vildtsauce tilsmagt m. Vanille.
 > Choko-confektkage m. Vanille is og bærcoulis.
 >
 > Lad os høre nogle bud :)
 
 Det er jo egentlig en temmelig ordinær menu, der ikke siger ret meget om
 hvilken restaurant der er tale om. Et par stikord om restaurantens
 sædvanlige udvalg eller type, hvilke vine der serveres og prislejet ville
 have gjort gættelegen mere interessant.
 
 --
 Linux is like a Teepee: No Gates, no Windows, Apache inside.
 
 
 |  |  | 
 |  |