Hej Finn.
Tillykke med det - fint stykke kød.
En rustik mulighed vil være at du hakker det op i stykker og ryster i mel, 
salt og peber og bruner dem i smør i en stor stegegryde. Når kødet er brunet 
tilsættes grofthakket løg og hele hvidløgsfed. Lidt vand på og lad det hele 
småsnurre indtil kødet er mørt. Tilsæt så skivede, hårdtstegte champignon og 
en sjat fløde. Krydr godt med salt - peber - evt. paprika eller hvad du har 
lyst til.
Servér med dit yndlingsgrønt og måske kartoffelmos.
Det er en herreret - fed og blød.
God appetit.
Margrete 
www.smagsuniverset.dk
"jos" <jos@her.dk> wrote in message 
news:492d1a5c$0$56776$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Jeg har fået et stykke frosset hals af elg. Ca 1,5 Kg.
> Hvordan tilberedes det?
>
> finn
>