|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Hvordan opvarme rosastegt oksekød ? Fra : Andreas M. Hansen
 | 
 Dato :  23-11-08 08:29
 | 
 |  | Hej guruer,
 
 Jeg lavede i går aftes en dejlig vellykket rosastegt oksesteg, den var både
 mør og velsmagende - og vi har nu halvdelen tibage i køleskabet.
 Hvordan opvarmer vi i grunden den i dag, så den forbliver så god som muligt
 ?
 Normalt så plejer vi at bruge sådan en rest i noget biksemadsagtigt - men
 denne gang er der et stykke på over et kilo - så hvis den kunne opvarmes som
 steg, og stadigvæk være nogenlunde god, så ville det da være at foretrække..
 
 mvh
 
 Andreas M. Hansen
 
 
 
 |  |  | 
  Erik (23-11-2008) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Erik
 | 
 Dato :  23-11-08 11:31
 | 
 |  | 
 >
 > Jeg lavede i går aftes en dejlig vellykket rosastegt oksesteg, den var
 > både mør og velsmagende - og vi har nu halvdelen tibage i køleskabet.
 > Hvordan opvarmer vi i grunden den i dag, så den forbliver så god som
 > muligt ?
 > Normalt så plejer vi at bruge sådan en rest i noget biksemadsagtigt - men
 > denne gang er der et stykke på over et kilo - så hvis den kunne opvarmes
 > som steg, og stadigvæk være nogenlunde god, så ville det da være at
 > foretrække..
 
 jeg giver den normalt en tur i ovnen ved 70grader...
 
 
 
 
 |  |  | 
  Ole Larsen (23-11-2008) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Ole Larsen
 | 
 Dato :  23-11-08 11:40
 | 
 |  | 
 
            Andreas M. Hansen skrev:
 > Hej guruer,
 > 
 > Jeg lavede i går aftes en dejlig vellykket rosastegt oksesteg, den var 
 > både mør og velsmagende - og vi har nu halvdelen tibage i køleskabet.
 > Hvordan opvarmer vi i grunden den i dag, så den forbliver så god som 
 > muligt ?
 > Normalt så plejer vi at bruge sådan en rest i noget biksemadsagtigt - 
 > men denne gang er der et stykke på over et kilo - så hvis den kunne 
 > opvarmes som steg, og stadigvæk være nogenlunde god, så ville det da 
 > være at foretrække..
 > 
 > mvh
 > 
 > Andreas M. Hansen
 > 
 Jeg ville spise den kold - tror ikke du kan varme op uden at den ændrers
 -- 
 -and gallantly handed her my very last piece of gum-
 ---------------------------------------------
http://olelarsen.eu/84/index.html |  |  | 
  Max (23-11-2008) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Max
 | 
 Dato :  23-11-08 12:12
 | 
 |  | Hej Andreas
 
 > Hvordan opvarmer vi i grunden den i dag, så den forbliver så god som
 > muligt ?
 
 Det gør man ikke, brug det koldt, evt. til noget overdådigt smørrebrød.
 
 --
 Mvh Max
 
 
 
 |  |  | 
  Jens Bruun (23-11-2008) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jens Bruun
 | 
 Dato :  23-11-08 12:21
 | 
 |  | "Andreas M. Hansen" <nokke99@hotmail.com> skrev i en meddelelse
 news:4929063f$0$56790$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk
 
 > Hvordan opvarmer vi i grunden den i dag, så den forbliver så god som
 > muligt ?
 
 Du smider den tre-fire timer i ovnen ved maks. 60 grader. Det er vigtigt, at
 ovnen kan holde dén temperatur. Alternativt kan du smide den i en
 plastikpose, og så i en skål under den varme hane (der holder ca. 55 grader
 hos mig) i laaaang tid.
 
 Jeg benytter begge metoder med stor succes.
 
 --
 -Jens B.
 
 D.e.f.f.e.s.
 
 
 
 
 |  |  | 
  jos (23-11-2008) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : jos
 | 
 Dato :  23-11-08 14:34
 | 
 |  | Andreas M. Hansen wrote:
 > Hej guruer,
 >
 > Jeg lavede i går aftes en dejlig vellykket rosastegt oksesteg, den
 > var både mør og velsmagende - og vi har nu halvdelen tibage i
 > køleskabet. Hvordan opvarmer vi i grunden den i dag, så den forbliver så
 > god som
 > muligt ?
 > Normalt så plejer vi at bruge sådan en rest i noget biksemadsagtigt -
 > men denne gang er der et stykke på over et kilo - så hvis den kunne
 > opvarmes som steg, og stadigvæk være nogenlunde god, så ville det da
 > være at foretrække..
 > mvh
 >
 > Andreas M. Hansen
 med termometer: kernetemp. ~ 55 C.
 
 finn
 
 
 
 
 |  |  | 
  Grethe Hoff (23-11-2008) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Grethe Hoff
 | 
 Dato :  23-11-08 18:46
 | 
 |  | 
 "Andreas M. Hansen" <nokke99@hotmail.com> skrev i en meddelelse 
 news:4929063f$0$56790$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
 > Hej guruer,
 >
 > Jeg lavede i går aftes en dejlig vellykket rosastegt oksesteg, den var 
 > både mør og velsmagende - og vi har nu halvdelen tibage i køleskabet.
 > Hvordan opvarmer vi i grunden den i dag, så den forbliver så god som 
 > muligt ?
 > Normalt så plejer vi at bruge sådan en rest i noget biksemadsagtigt - men 
 > denne gang er der et stykke på over et kilo - så hvis den kunne opvarmes 
 > som steg, og stadigvæk være nogenlunde god, så ville det da være at 
 > foretrække..
 >
 > mvh
 >
 > Andreas M. Hansen
 >
 Jammen, har du en god varm saus til! Og selvsagt tar den ut av kjøleskapet i 
 gooood tid!
 Mvh Grethe    deilig å være norsk i DK 
            
             |  |  | 
  Andreas M. Hansen (23-11-2008) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Andreas M. Hansen
 | 
 Dato :  23-11-08 19:48
 | 
 |  | Mange tak for alle jeres forslag!
 
 Det blev desværre ikke i dag vi fik afprøvet nogle af jeres metoder - det
 har været en travl dag med en masse udendørs gøremål i det helt fantastiske
 vejr vi har haft her på Als, så da det blev spisetid, så blev vi forbavsende
 hurtigt enige om at der skulle bestilles pizza...
 
 Men i morgen vil vi så prøve et af de foreslag som går på en tur i ovnen ved
 en 60-70 grader - der skal også lige skæres et par gode skiver roastbeef til
 madpakkerne!
 
 Mvh
 
 Andreas M. Hansen
 
 
 
 |  |  | 
  Emil (23-11-2008) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Emil
 | 
 Dato :  23-11-08 22:07
 | 
 |  | "Andreas M. Hansen" wrote:
 
 
 >Men i morgen vil vi så prøve et af de foreslag som går på en tur i ovnen ved
 >en 60-70 grader - der skal også lige skæres et par gode skiver roastbeef til
 >madpakkerne!
 
 Personligt ville jeg nok skære resten af det hele stykke op til pålæg,
 som ofte er urimeligt dyrt. Et kort ophold i fryseren er OK.
 
 En genopvarmning af et helt stykke kød, foregår nemmest og hurtigst i
 vand, ikke i ovn.
 Årsagen er, at vand hurtigere kan overføre varmen til emnet, end luft
 kan. To kogeposer inden i hinanden beskytter fint.
 
 Proffessionelt bruges vandtemperatur 20 grader C over ønsket
 centrumtemperatur, indtil ønsket centrumtemperatur er opnået. Det
 giver så den kvallitet, som man møder i dagligvarebutikkerne. Det er
 hurtigt og nemt.
 
 
 m.v.h. Emil
 
 
 |  |  | 
 |  |