| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
         
          
         
	
            | Hamburgerryg på grill Fra : KV Christiansen | 
  Dato :  01-08-08 08:54 |  
  |   
            Hejsa!
 
 Imorgen vil jeg lave en hamburgerryg på grillen. Skal serveres med nye 
 kartofler, gulerødder og blomkål. Men skal der sovs til? Vi er lidt uenige 
 her i familien *g*. Nogle meninger og evt forslag?
 
 Mvh
 
 Familien Christiansen&Carlsen 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Trine Kornum Christi~ (01-08-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~ | 
  Dato :  01-08-08 10:56 |  
  |  
 
            "KV Christiansen" <kay-verner@forum.dk> writes:
 > Imorgen vil jeg lave en hamburgerryg på grillen. Skal serveres med nye
 > kartofler, gulerødder og blomkål. Men skal der sovs til? Vi er lidt
 > uenige her i familien *g*. Nogle meninger og evt forslag?
 Er det ikke bare at lave sovsen og så lade folk vælge om de vil have
 det eller ej? :)
 Til en kogt hamburgerryg vil jeg gerne have enten en champignonsovs
 eller en aspargessovs. Men når du griller den ved jeg ikke hvad jeg
 vil foretrække.
 Prøv evt. at dampe et spidskål skåret i kvarte til også, det smager godt.
 Mvh Trine
 -- 
 Hyggelig B'n'B i Nordjylland - plads til fire personer, hunde velkomne
 Stor brugskunstforretning med komplet sortiment i de søde Gjøltrolde
 http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg
            
              |   |   
            
        
 
            
         
           Ukendt (01-08-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : Ukendt | 
  Dato :  01-08-08 14:38 |  
  |  
 
            KV Christiansen wrote:
 || Hejsa!
 ||
 || Imorgen vil jeg lave en hamburgerryg på grillen. Skal serveres med
 || nye kartofler, gulerødder og blomkål. Men skal der sovs til? Vi er
 || lidt uenige her i familien *g*. Nogle meninger og evt forslag?
 ||
 || Mvh
 ||
 || Familien Christiansen&Carlsen
 Mht. sovsen, så kunne jeg godt undvære, evt. lidt smeltet smør. Men til
 hamburgerryggen (helst fra slagteren - upumpet), der ville jeg smøre den
 godt ind i sennep, og så trille den i puddersukker inden den røg på
 roterende spid......... Så for dælen, nu savler jeg   
Mvh Ebbe
            
              |   |   
            
        
 
            
         
           Max (01-08-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : Max | 
  Dato :  01-08-08 16:09 |  
  |  
 
            Hej Ebbe
 > smøre den godt ind i sennep, og så trille den i puddersukker inden
 > den røg på roterende spid......... Så for dælen, nu savler jeg   
Hvorfor i helvede skal en god hamburgerryg absolut ødelægges
 med det forbannede sukkerstads har jeg aldrig fattet :)
 -- 
 Mvh Max 
            
              |   |   
            
        
 
            
         
            Ukendt (01-08-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : Ukendt | 
  Dato :  01-08-08 16:53 |  
  |  
 
            Max wrote:
 || Hej Ebbe
 ||
 || Hvorfor i helvede skal en god hamburgerryg absolut ødelægges
 || med det forbannede sukkerstads har jeg aldrig fattet :)
 ||
 || --
 || Mvh Max
 Hej Max.
 Hihi, det er jo smag og behag. Jeg har ikke smagt det i over 25 år, men
 drømmer stadig om smagen.   
Mvh Ebbe
            
              |   |   
            
        
 
            
         
             Jørgen Hjorth (03-08-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : Jørgen Hjorth | 
  Dato :  03-08-08 19:47 |  
  |  
 
            Bearnaisse sauce passer fint til
 "Ebbe (7000)" <es44(snabela)pc[punktum]dk> skrev i en meddelelse 
 news:48933179$0$90264$14726298@news.sunsite.dk...
 > Max wrote:
 > || Hej Ebbe
 > ||
 > || Hvorfor i helvede skal en god hamburgerryg absolut ødelægges
 > || med det forbannede sukkerstads har jeg aldrig fattet :)
 > ||
 > || --
 > || Mvh Max
 >
 > Hej Max.
 >
 > Hihi, det er jo smag og behag. Jeg har ikke smagt det i over 25 år, men
 > drømmer stadig om smagen.   
>
 > Mvh Ebbe
 >
 >
 >
 >
 > 
            
              |   |   
            
        
 
            
         
             Ukendt (03-08-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : Ukendt | 
  Dato :  03-08-08 20:30 |  
  |  
 
            > Hihi, det er jo smag og behag. Jeg har ikke smagt det i over 25 år, men
 > drømmer stadig om smagen.   
Æh, hvorfor laver du det ikke bare, så ?
 /karsten
            
              |   |   
            
        
 
            
         
              Max (03-08-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : Max | 
  Dato :  03-08-08 20:54 |  
  |   
            Hej Karsten
 
 > Æh, hvorfor laver du det ikke bare, så ?
 
 Fordi at Ebbe godt ved at drømme ofte er noget
 bedre end virkeligheden :)
 
 -- 
 Mvh Max 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
               Ukendt (03-08-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : Ukendt | 
  Dato :  03-08-08 21:06 |  
  |  
 
            Max wrote:
 || Hej Karsten
 ||
 ||| Æh, hvorfor laver du det ikke bare, så ?
 ||
 || Fordi at Ebbe godt ved at drømme ofte er noget
 || bedre end virkeligheden :)
 ||
 || --
 || Mvh Max
  
Hvorfor ødelægge et godt minde.
            
              |   |   
            
        
 
            
         
           Jesper Andersen (26-08-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : Jesper Andersen | 
  Dato :  26-08-08 12:43 |  
  |  
 
            I kan evt finde en masse opskrifter på dette forum:  www.grillguru.dk
Jesper
 On Fri, 1 Aug 2008 09:54:13 +0200, "KV Christiansen"
 <kay-verner@forum.dk> wrote:
 >Hejsa!
 >
 >Imorgen vil jeg lave en hamburgerryg på grillen. Skal serveres med nye 
 >kartofler, gulerødder og blomkål. Men skal der sovs til? Vi er lidt uenige 
 >her i familien *g*. Nogle meninger og evt forslag?
 >
 >Mvh
 >
 >Familien Christiansen&Carlsen 
            
              |   |   
            
        
 
    
 
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |