Jamie Oliver lavede dem i en udsendelse, og jeg mener at have set 
opskriften i en af hans bøger. Denne opskrift ligner vist hans, og den 
er uden vand:
http://www.foodnetwork.com/food/recipes/recipe/0,,FOOD_9936_13445,00.html
I følge den kan appelsiner konserveres på denne måde, men der ikke så 
mange ting at bruge dem til.
-Steen Hansen
Henrik wrote:
> Jeg synes at have set en opskrift på saltning eller konservering af 
> citroner - men kan ikke genfinde den.
> 
> Umiddelbart foresvæver det mig at man skar citronen i tynde skiver (med 
> skal) og lagde dem i et glas, godt fyldt med salt. Men de eneste opskrifter 
> jeg lige kunne finde, var noget med at skære citronen i både og hælde vand 
> ved.
> 
> Jeg ved ikke lige hvilke retter jeg skal bruge det til (ud over at jeg ville 
> stå tilbage med en masse citronsalt) - så forslag til retter er velkomne.
> 
> Kan samme proces laves med usprøjtede appelsiner? 
> 
>