>
> Pröv blodpudding
>
>
> 
http://sv.wikipedia.org/wiki/Blodpudding
>
> Tryttebär tror  jag ni kallar det, det ska vara till
Det er da en "spændende" ret, men vistnok ret svensk!
Når vi i dk taler budding, er det noget helt andet:
 Varm budding (ovnbagt budding, spises kold)
"Varme buddinger" er kendetegnet ved at være ret kompakte og kraftige 
desserter. De bliver fremstillet og bagt i portionsforme, og man kan servere 
dem i formen eller slå dem ud på et fad. Varme buddinger bliver ofte 
serveret med en frugt- eller cremesauce til. Af varme buddinger kan nævnes: 
Risbudding med eller uden karamel, semuljebudding, brødbudding og 
prinsessebudding.
Men det kan også være en enkel blanding af mælk, sukker og æg, en "creme 
renversée" samt evt. smeltet chokolade, der bages i portionsforme - evt. i 
vandbad
finn