| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
         
          
         
	
            | Optøning af lammekølle Fra : Inger D. | 
  Dato :  15-05-08 16:17 |  
  |   
            Jeg har en lammekølle, som jeg gerne vil tø op så skønsomt som muligt. Jeg 
 har tænkt mig at lægge den i køleskabet, men er i tvivl om, hvor længe den 
 skal ligger der for at være helt optøet. Min vægt kan desværre ikke veje 
 den, så jeg ved kun, at den vejer over to kilo, og den er med hele benet på, 
 men altså ikke kloven, eller hvad det nu hedder på sådan et lam.
 
 Inger D. 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Jens Bruun (15-05-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : Jens Bruun | 
  Dato :  15-05-08 19:15 |  
  |   
            "Inger D." <blabla@no.no> skrev i en meddelelse
 news:482c53b7$0$90270$14726298@news.sunsite.dk
 
 > Jeg har en lammekølle, som jeg gerne vil tø op så skønsomt som
 > muligt. Jeg har tænkt mig at lægge den i køleskabet, men er i tvivl
 > om, hvor længe den skal ligger der for at være helt optøet.
 
 Det kan du da mærke på den, men to dage i køleskab lyder som en rimelig tid 
 for mig. Det ville være den tid, jeg selv ville bruge.
 
 -- 
 -Jens B.
 
 D.e.f.f.e.s. 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Padre (15-05-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : Padre | 
  Dato :  15-05-08 21:18 |  
  |   
            Inger D. skrev:
 
 > Jeg har en lammekølle, som jeg gerne vil tø op så skønsomt som muligt. Jeg 
 > har tænkt mig at lægge den i køleskabet, men er i tvivl om, hvor længe den 
 > skal ligger der for at være helt optøet. Min vægt kan desværre ikke veje 
 
 
 2 døgn, måske 3.
 
 -- 
 padre
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Inger D. (25-05-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : Inger D. | 
  Dato :  25-05-08 16:29 |  
  |   
            
 > Jeg har en lammekølle, som jeg gerne vil tø op så skønsomt som muligt. Jeg
 > har tænkt mig at lægge den i køleskabet, men er i tvivl om, hvor længe den 
 > skal ligger der for at være helt optøet. Min vægt kan desværre ikke veje 
 > den, så jeg ved kun, at den vejer over to kilo
 
 Nu er den spist, og den var formidabel.
 Vi lagde den i køleskabet to døgn, før den skulle bruges, og da vi satte 
 stege termometeret i viste det 0 - 1 grad, selvom den havde stået på 
 køkkenbordet et par timer, inden den kom i ovnen. Næste gang vil jeg nok 
 tage den ud tre døgn før. Vi har regnet ud, at man nok kan sige et døgn pr. 
 kilo.
 
 Inger D.
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
    
 
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |